Hoe doen jullie het met honing in jullie boilie? Verdunnen jullie de honing een beetje met wat water om zo minder stroperig te zijn en het mengen met de eieren?
Of verdunnen jullie het helemaal niet?
En hoeveel honing kan men maximaal gebruiken per 10 eieren?
Is honing zowieso wel aan te raden vanwege de stroperigheid? Misschien wordt je mix dan onrolbaar?
Honing
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Dat antwoord gaf je zelf inderdaad al. het kleeft als je er teveel in doet.
Net als het andere: als je het warm maakt, kun je het inderdaad beter verwerken
Karpers lusten het wl erg graag. 20-50 gram is zat en anders gaat het heel erg kleven.
Zelf doe ik er weinig meer mee
Net als het andere: als je het warm maakt, kun je het inderdaad beter verwerken
Karpers lusten het wl erg graag. 20-50 gram is zat en anders gaat het heel erg kleven.
Zelf doe ik er weinig meer mee
- Mourad Aviara
- Berichten: 3299
- Lid geworden op: 01-03-2005 22:28
- Locatie: Noord Holland
Domme vraag eigenlijk omdat als je honing warm maakt, je het in feite al verdunt maar ik zal het toch stellen: Is het dus alleen een kwestie van warm maken? Verdunnen met water of iets dergelijks is dus niet nodig?
Hoe zit het met de samenstelling van de boilie nadat het gekookt is? De honing, verandert het nog wat aan het structuur? Daarmee bedoel ik misschien de binding of iets dergelijks?
Hoe zit het met de samenstelling van de boilie nadat het gekookt is? De honing, verandert het nog wat aan het structuur? Daarmee bedoel ik misschien de binding of iets dergelijks?
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
De binding is wat minder en de boilie word minder hard.
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
-
- Berichten: 749
- Lid geworden op: 09-09-2003 02:00
- Locatie: W-vl. Belgie
koop anders vloeibare honing en laat je boilies daar in soaken.
zodat de honing goed binnendringt.
zo heb je geen miserie met koken en verwerken
zodat de honing goed binnendringt.
zo heb je geen miserie met koken en verwerken
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Honing..verwerken..kookwater?
Soaken?
Honing in kookwater..honing gesoakt en verwerkt na koken.![:o](./images/smilies/icon_eek.gif)
Soaken?
Honing in kookwater..honing gesoakt en verwerkt na koken.
![:o](./images/smilies/icon_eek.gif)
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
- Michiel ter Beest
- Berichten: 479
- Lid geworden op: 17-03-2005 16:33
- Locatie: Achterhoek
- Contacteer:
Honingdip een idee?
-
- Berichten: 4624
- Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
Honingdip een idee! -----> xx?xxx
Konfijten zeg maar.
MVG
Klaas
Konfijten zeg maar.
MVG
Klaas
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
zo heb je geen miserie met koken en verwerken
ja en met voeren?
-
- Berichten: 749
- Lid geworden op: 09-09-2003 02:00
- Locatie: W-vl. Belgie
moet lukken.
hangt wel af hoe ver ze weg moeten hé
hangt wel af hoe ver ze weg moeten hé
- Mourad Aviara
- Berichten: 3299
- Lid geworden op: 01-03-2005 22:28
- Locatie: Noord Holland
Nee, mijn vraag ging uitsluitend over het verwerken van honing in je boilies. Bedankt voor je alternatief (dippen) maar dat was niet mijn vraag.