welke flauvor doen jullie zoal in je homemade
uit de winkel uit de keuken
en wat voor smaken
flauvor
-
- Berichten: 280
- Lid geworden op: 04-01-2006 09:32
- Locatie: in me oval
- Contacteer:
- tino beunk
- Berichten: 2626
- Lid geworden op: 29-03-2005 18:42
- Locatie: Duiven
Gewoon een natuurlijke flavour. Kijk voor het gemak maar eens in de supermarkt.
~~Dreams can be true.~~
- marijn ham
- Berichten: 2429
- Lid geworden op: 11-07-2003 02:00
- Locatie: Waarland
Vissaus van de toko doet het altijd wel aardig.
verder kan je wat geur en smaak meegeven in de zin van kruiden, denk aan kerrie, steranijs, knoflook, shoarmakruiden, gehaktkruiden, speculaaskruiden, papriokapoeder, enz...
Wil je een gewone flavour gebruiken, dan kan je van alles en nog wta proberen.
Momenteel gebruik ik de banaan van Poline en deze bevalt erg goed.
verder kan je wat geur en smaak meegeven in de zin van kruiden, denk aan kerrie, steranijs, knoflook, shoarmakruiden, gehaktkruiden, speculaaskruiden, papriokapoeder, enz...
Wil je een gewone flavour gebruiken, dan kan je van alles en nog wta proberen.
Momenteel gebruik ik de banaan van Poline en deze bevalt erg goed.
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Maggi vind ik uit de winkel het best.
Voorts gebruik ik het liefst reaction flavours uit de industrie, zoals squidliverpowder, geproeidroogd krillpoeder etc etc
M'n favoriete flavour zal m'n shellfish, supercrab en s&O zijn....
mvg Mitsz
Voorts gebruik ik het liefst reaction flavours uit de industrie, zoals squidliverpowder, geproeidroogd krillpoeder etc etc
M'n favoriete flavour zal m'n shellfish, supercrab en s&O zijn....
mvg Mitsz
-
- Berichten: 219
- Lid geworden op: 06-12-2005 12:08
- Locatie: Oisterwijk
Ik sluit me bij Mitsz aan, Shellfish is echt een top flavour. Gebruik hem al jaren door mijn vismeelmix en de resultaten zijn goed
- Michiels Gino
- Berichten: 667
- Lid geworden op: 29-11-2004 22:22
- Locatie: Bredene (België)
Heb nog een volle bus shelfish staan van geoff kemp, zou ze dan es moeten proberen.
grtz peeke
grtz peeke
Greets Gino
- Stefan Gooijert
- Berichten: 330
- Lid geworden op: 03-01-2005 11:07
Mitsz,
mag ik vragen waar je die reaction flavours vandaan haalt?
mvg Stefan Gooijert
mag ik vragen waar je die reaction flavours vandaan haalt?
mvg Stefan Gooijert
-
- Berichten: 280
- Lid geworden op: 04-01-2006 09:32
- Locatie: in me oval
- Contacteer:
ik merk dus al dat er weinig mensen een potje gaan halen bij de viszaak
maar zijn er nog meer leuk flauvors om te proberen want ik heb nog nooit bollies gemaakt en ik durf er niet zomaar knoflook of praprikaapoeder in te gooien
ik weet ook niet waarom ik dat niet durf maar ik vindt het gewoon gekke smaken om te maken
maar zijn er nog meer leuk flauvors om te proberen want ik heb nog nooit bollies gemaakt en ik durf er niet zomaar knoflook of praprikaapoeder in te gooien
ik weet ook niet waarom ik dat niet durf maar ik vindt het gewoon gekke smaken om te maken
-
- Berichten: 2162
- Lid geworden op: 21-04-2003 02:00
- Locatie: Hengelo
en vind je het wel lekker om chemische, synthetische stoffen in je boilie te verwerken?
ik hou het liever bij producten die uit de natuur komen..
Gr. Remko
ik hou het liever bij producten die uit de natuur komen..
Gr. Remko
-
- Berichten: 280
- Lid geworden op: 04-01-2006 09:32
- Locatie: in me oval
- Contacteer:
nee dat is ook nix neeik wil wel een goede bol die bij de karpers in de smaak valt en waar ze er vrij veel van kunnen opeten
- kevin walravens
- Berichten: 203
- Lid geworden op: 25-09-2005 13:53
- Locatie: Nootdorp
Scopex van Rod H. blijft het ook goed doen.