nu las ik net ergens dat de wateroplosbare variant van casiene ervoor zorgt dat je boilie een slijmlaagje rond zich krijgt als ie in het wtaer ligt
wat is jullie mening is dit bevordelijk voor de uitwaseming van de atractoren ??
ik ken bijna niemand die het gebruikt maar het lijkt me wel een knap product
ik wil jullie mening wel eens weten
wateroplosbare casiene
-
- Berichten: 198
- Lid geworden op: 03-07-2002 02:00
Volgens mij gaat het om de zogenaamde caseinaten. Deze gebruikte ik vroeger (de jaren 80) in een tweetal varianten, te weten sodium caseinaat en calcium caseinaat. Beiden hebben een gering soortelijk gewicht en zijn in een bepaalde mate wateroplosbaar. Met name voor een lichte boilie zeer geschikt. Overigens kan je van sodium caseinaat, dat behoorlijk kleverig is, zelfs drijvend deeg fabriceren.
Ik heb destijds goed gevangen op boilies met caseinaten, maar of dat dankzij of ondanks deze ingredienten was zal ik wel nooit te weten komen....
Humphrey
Ik heb destijds goed gevangen op boilies met caseinaten, maar of dat dankzij of ondanks deze ingredienten was zal ik wel nooit te weten komen....
Humphrey
van de website van dmv-international (veghel)
Eigen toevoeging van mij is dat er verschillende zuiverheden zijn uitgedrukt in mesh.
Caseïnaat
DMV International is een belangrijke aanbieder van caseïnaat, een melkeiwit dat de voedingsindustrie vele interessante toepassingen biedt. Vanwege de goede aminozuursamenstelling leent caseïnaat zich voor de toepassing in klinische voeding, baby- en dieetvoeding en sportvoeding. Tegelijkertijd heeft caseïnaat goede functionele eigenschappen: als natuurlijke stabilisator van vet en water kent het vele toepassingen in voedingsmiddelen.
Eigen toevoeging van mij is dat er verschillende zuiverheden zijn uitgedrukt in mesh.
Caseïnaat
DMV International is een belangrijke aanbieder van caseïnaat, een melkeiwit dat de voedingsindustrie vele interessante toepassingen biedt. Vanwege de goede aminozuursamenstelling leent caseïnaat zich voor de toepassing in klinische voeding, baby- en dieetvoeding en sportvoeding. Tegelijkertijd heeft caseïnaat goede functionele eigenschappen: als natuurlijke stabilisator van vet en water kent het vele toepassingen in voedingsmiddelen.