Partikels koken


Plaats reactie
bart knuts
Berichten: 2
Lid geworden op: 01-09-2002 02:00

01-09-2002 21:00

Dus we weten allemaal: 24h weken en 30 min koken...Nu is de vraag: Als je je partikels kookt, giet je je dan ook je kookwater (waar je je de partikels in gekookt hebt ) samen met de partikels in een emmer...en daarna afkoelen...Of giet je het kookwater weg...en voeg je terug nieuw (proper ) water toe?


Wie weet een antwoord op mijn vraag?

Graag reacties

MVG,

BART.
Gebruikersavatar
Mike Smit
Berichten: 176
Lid geworden op: 20-06-2002 02:00
Locatie: Twente

01-09-2002 21:06

Zo doe ik het altijd:

eerst 24 uur weken, dan 30 mins koken, het water afgieten, in plastic zakjes stoppen en vervolgens in de vriezer.
mvg Mike
Cor Blokhof

01-09-2002 21:27

Sommige particals zou ik wat korter koken als ik jouw was hoor

Van Maples blijft er weinig over dan

En mais week ik gewoon 48 uur dan is het tenminste nog witvis bestendig

Het weken is er bij particals voor dat ze niet meer in de buik van een karper uitzetten met alle gevolgen van dien

En bij sommige particals word de smaak een stuk beter zoals tijgernoten

En bij sommige kook je de giftige stoffen er uit maar hij zijn de meningen over verdeeld.

Gegroet,

Cor
jo wuyts
Berichten: 236
Lid geworden op: 05-01-2002 01:00

02-09-2002 00:38

Ik laat gewoonlijk mijn particles afkoelen in hetzelfde water waar ze in gekookt zijn weet niet of het een voordeel heeft maar baat het niet dan schaad het niet .

Jo

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: jo wuyts op 2002-09-02 00:39 ]</font>
Plaats reactie