Ruud Visser schreef:Ik zal ff een rapportje erop na lezen of dat wel goed is.....
Met horende groet Ruud
http://rivm.nl/bibliotheek/rapporten/348801005.html
Hier willem asssublief
Ruud Visser schreef:Ik zal ff een rapportje erop na lezen of dat wel goed is.....
Met horende groet Ruud
Aart Lokhorst schreef: Een bekende Franse karpervisser zei het als volgt: ik voeg zout toe in mijn boilies omdat zich dat onderscheidt van de ca. 75% van alle overige vissers in wiens boilies zoet overheerst...
Willem Barnas schreef:Aart,
Ik denk dat je van die 75% inmiddels 25% mag maken na dit topic.
De vraag of mensen d.m.v. keiharde, representatieve cijfers kunnen aantonen dat de door hun bejubelde aassoort in allerlei situaties de beste is zal ik maar niet stellen...
Dreams can become reality, you just have to keep sleeping...
Die van Kevin Nash vond ik de beste tot nu toe:
"...fish well and I'll guarantee you'll have a result"
Enfin, de man is omstreden omwille van de door hem verkochte vergieten met baleinen, maar dat is een waarheid als een koe!!!
Groeten en proost, Chiraz Malbec - 2005 i.c.m. slapeloosheid,
WB
Aart Lokhorst schreef:Ach Hans, mag ook sojasaus, vissaus of visolie, leverpoeder/kelp/algenpoeder (vitamine B!), curry, Cayenne, chilipepper, zwarte peper zijn. Of speciale sausen als Chili, Piri-Piri, Tabasco ( link naar de originele Robin Red van Haith's)...
Feitelijk een vrijwel oneindig verhaal om jouw boilies te onderscheiden van de meest gebruikte boilies
Willem Barnas schreef:
Hans,
Kevin lacht ook hoor, al jaren.............
Groetenacht,
WB