ik wou eens vragen of er niemand en goed recept heeft
omdat ik veel wedstrijden vis
en wanneer je naast iemand valt die een goed recept, dan kan je het al vergeten
RECEPT DEEG
-
- Berichten: 712
- Lid geworden op: 05-01-2002 01:00
- Locatie: Geldrop
Kenny,
Je had het met de zoek functie ook kunnen vinden maar ik wil het hier voor jou nog wel een keer neer zetten. Het is een van de beste deeg recepten die ik ken en waar ik heel goede resultaten mee behaald heb en nog steeds doe.
3 gekookte aardappelen
8 sneedjes volkoren (zwart)roggebrood
4 eetlepels gemalen hennep
2 eetlepels gekiemde hennep
Het geheel afronden met maismeel tot er een stevig deeg ontstaat.
Ook kun je eventueel nog een scheut hennepolie toevoegen maar dit is niet peré nodig.
Als je de hennep zelf maalt is het het beste om die dan eerst even te roosteren in de koekenpan!
Succes gegarandeerd!
Groet,
Hans
Je had het met de zoek functie ook kunnen vinden maar ik wil het hier voor jou nog wel een keer neer zetten. Het is een van de beste deeg recepten die ik ken en waar ik heel goede resultaten mee behaald heb en nog steeds doe.
3 gekookte aardappelen
8 sneedjes volkoren (zwart)roggebrood
4 eetlepels gemalen hennep
2 eetlepels gekiemde hennep
Het geheel afronden met maismeel tot er een stevig deeg ontstaat.
Ook kun je eventueel nog een scheut hennepolie toevoegen maar dit is niet peré nodig.
Als je de hennep zelf maalt is het het beste om die dan eerst even te roosteren in de koekenpan!
Succes gegarandeerd!
Groet,
Hans
-
- Berichten: 5
- Lid geworden op: 29-08-2002 02:00
- Locatie: wellen
en hoe moet je dan het brood toevoegen
-
- Berichten: 712
- Lid geworden op: 05-01-2002 01:00
- Locatie: Geldrop
Kenny,
moet ik je nou alles voorkouwen?
Het roggebrood dat ik bedoel zit al in sneetjes verpakt in plastic zakjes. Dit voelt een beetje vochtig aan en is daar door makkelijk met de vingers fijn krijgen. Mocht dit toch te omslachtig zijn dan kun je het ook fijn malen met de keukenmachine of met een oude elektische koffiemolen.
Druk de aardappels fijn met een vork en vermeng die door het fijn gemalen brood. Voeg dan de gemalen en gekiemde hennep toe. Met deze ingrediënten ontstaat er een kleffe bal die je dan moet afwerken met maismeel totdat je er zelf tevreden over bent.
Succes,
Hans
moet ik je nou alles voorkouwen?
Het roggebrood dat ik bedoel zit al in sneetjes verpakt in plastic zakjes. Dit voelt een beetje vochtig aan en is daar door makkelijk met de vingers fijn krijgen. Mocht dit toch te omslachtig zijn dan kun je het ook fijn malen met de keukenmachine of met een oude elektische koffiemolen.
Druk de aardappels fijn met een vork en vermeng die door het fijn gemalen brood. Voeg dan de gemalen en gekiemde hennep toe. Met deze ingrediënten ontstaat er een kleffe bal die je dan moet afwerken met maismeel totdat je er zelf tevreden over bent.
Succes,
Hans