ik kan aan bussen vlooibaar eiwit komen van ne liter(dus zonder eigeel)
wie heeft hier ervaring mee
hoeveel eieren zouden dat zijn zo een bus van ne liter ?
eiwit
-
- Berichten: 47
- Lid geworden op: 14-10-2004 23:49
- Locatie: tongeren
25 a 30 gr eiwit per ei mark
dus kan je het wel uitrekenen
groetjes
dus kan je het wel uitrekenen
groetjes
- Harnold Kikkert
- Berichten: 2174
- Lid geworden op: 22-11-2004 21:18
- Locatie: Hoogeveen
Volgens mij is eigeel erg vet, dus geen eiwit is minder vet in je bollen!
Wordt veel in de bodybuilderswereld gebruikt.
Kost hier €3,80 per 2 liter.
gr Harnold
Wordt veel in de bodybuilderswereld gebruikt.
Kost hier €3,80 per 2 liter.
gr Harnold
-
- Berichten: 4864
- Lid geworden op: 28-02-2002 01:00
- Locatie: leeuwarden
Heb het ook wel es gebruikt zal wel aan mijn mix liggen maar mijn boilies werden er niet echt hard van..sterker ze werden in het water veel sneller zacht!!
- Harnold Kikkert
- Berichten: 2174
- Lid geworden op: 22-11-2004 21:18
- Locatie: Hoogeveen
Martijn Nederpel schreef:Heb het ook wel es gebruikt zal wel aan mijn mix liggen maar mijn boilies werden er niet echt hard van..sterker ze werden in het water veel sneller zacht!!
Als je nou diezelfde mix gebruikt icm met eigeel, wat gebeurde er toen met je boilies?
gr Harnold
-
- Berichten: 4864
- Lid geworden op: 28-02-2002 01:00
- Locatie: leeuwarden
heb dezelfde mix gebruikt met verse eitjes dus niet die eiwit uit pakken die galoof ik gepasteuriseerd is. Resultaat: hardere boilies niet keiharde knikkers maar toch substantieel harder zeker nadat ze een paar uur onder water hadden gelegen waren die knikkers met eiwit boterzacht
-
- Berichten: 259
- Lid geworden op: 13-07-2005 22:12
- Locatie: den haag
mogguh ,
dat eiwit uit pakken is idd gepasteuriseerd en op de een of andere manier verliest het hier door bind kracht daarom de zachte ballen je zou verse eieren kunnen scheiden maar dan zit je weer met de overgebleven dooiers wel zijn er eiwitten in poeder vorm tekrijgen maar ik heb echt geen idee wat die doen in de bereiding van ballen
als je het probeerd ben ik benieuwd
die poeders zijn trouwen tekrijgen bij levens middelen groot handels
succes
en rolse mzzl vinnie
dat eiwit uit pakken is idd gepasteuriseerd en op de een of andere manier verliest het hier door bind kracht daarom de zachte ballen je zou verse eieren kunnen scheiden maar dan zit je weer met de overgebleven dooiers wel zijn er eiwitten in poeder vorm tekrijgen maar ik heb echt geen idee wat die doen in de bereiding van ballen
als je het probeerd ben ik benieuwd
die poeders zijn trouwen tekrijgen bij levens middelen groot handels
succes
en rolse mzzl vinnie
shit doesn't happen it is caused by ass-holes!!!!
p.s fuck the fucking krbbpls!!!!!
p.s fuck the fucking krbbpls!!!!!
- Harnold Kikkert
- Berichten: 2174
- Lid geworden op: 22-11-2004 21:18
- Locatie: Hoogeveen
Martijn Nederpel schreef:heb dezelfde mix gebruikt met verse eitjes dus niet die eiwit uit pakken die galoof ik gepasteuriseerd is. Resultaat: hardere boilies niet keiharde knikkers maar toch substantieel harder zeker nadat ze een paar uur onder water hadden gelegen waren die knikkers met eiwit boterzacht
Dus je hebt het antwoord zelf al gegeven!
gr Harnold
-
- Berichten: 4864
- Lid geworden op: 28-02-2002 01:00
- Locatie: leeuwarden
harold men vroeg of ik ervaring had met eiwit uit pakken idd-->boilies worden zacht snap dus je bovenstaande reactie niet echt was er zelf heus ook wel achter dat het door de pakken eiwit kwam daarom reageerde ik ook
- Harnold Kikkert
- Berichten: 2174
- Lid geworden op: 22-11-2004 21:18
- Locatie: Hoogeveen
Martijn Nederpel schreef:harold men vroeg of ik ervaring had met eiwit uit pakken idd-->boilies worden zacht snap dus je bovenstaande reactie niet echt was er zelf heus ook wel achter dat het door de pakken eiwit kwam daarom reageerde ik ook
Snappen.
Zie het maar niet als een reaktie, maar meer als een bevestiging, dan.
BTW, mijn naam is HarNold.
-
- Berichten: 4864
- Lid geworden op: 28-02-2002 01:00
- Locatie: leeuwarden
OEPS tjah lezen he??
-
- Berichten: 355
- Lid geworden op: 15-09-2003 02:00
- Locatie: Volendam
Haha, ze leren het ook nooit he, Harold?
- Harnold Kikkert
- Berichten: 2174
- Lid geworden op: 22-11-2004 21:18
- Locatie: Hoogeveen
TUIG!
gr Kikkert
gr Kikkert
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Nat eiwit is moeilijk te conserveren.......tenzij je gebruik maak van conserveringsmiddelen......
we gaan vangen
we gaan vangen
-
- Berichten: 665
- Lid geworden op: 31-08-2004 23:06
Mitsz je heb een pbtje