flavours


Plaats reactie
thomas wolters
Berichten: 18
Lid geworden op: 26-03-2005 15:03

14-11-2005 15:52

beste mensen ik heb een vraag over flavours namelijk,
hoe lang laat je het (de flavour) in je aas trekken en dan bedoel ik een bolie, ik hoor wel eens dat mensen de boilie er 24 uur in laten weken maar is dat niet te veel?
ik heb hier niet zoon verstand van dus vraag ik het julie

groeten thomas
en alvast bedankt
jacco noordermeer

14-11-2005 15:58

thomas heb je het over flavours of dip"s :-?

pure flavour kan je wel mee na flavouren maar dan enkele ml per kg bollen gebruiken, en niet zoals jij het omschrijft :o :-?
Matthijs Meerkerk
Berichten: 108
Lid geworden op: 10-01-2005 15:24
Locatie: alblasserdam
Contacteer:

14-11-2005 17:49

dit kan overigens wel, want er wordt hier gewoon goed mee gevangen! en daar trek ik mijn conclusies pas uit. Overigens zijn er al wel een hoop goede dips in de winkel, overigens ben ik wel van mening dat je deze eigenlijk ook goedkoper moet kunnen krijgen, ik ga maybe binnenkort eens snel langs bij de zuivelfabriek. Overvloed aan smaakstoffen!! voor veel minder geld. Zou dit dezelfde werking hebben? ik denk het gedeeltelijk, omdat je soms bepaalde dips hebt met amino s en eiwitten, die maybe weer een andere werking hebben.
Plaats reactie