mijn basismix harder krijgen


Plaats reactie
Rene de vries

22-10-2005 17:02

Hallo lezer,

Ik ben van plan om de volgende mix te gaan draaien, maar wie heet een tip hoe ik hem harder kan krijgen.
Wat moet ik procentueel aanpassen om de mix harder te krijgen, uitgaande van deze ingr.

Caseine 90 mesh 5%
Griesmeel 25%
Miasmeel 25%
trouvit 30%
poleneta 15%
Volgens de boillievalidator op karperstek.be (erg leuk en handig) heeft de mix de volgende kenmerken.


eiwitten 27,3%
koolhydraten 51,9%
vetten 4,95%
hardheid op een schaal van 1 tot 100 is 78,25
rolbaarheid op een schaal van 1 tot 100 is 87,95
instant op een schaal van 1 tot 100 is 85,45

Eindcijfer van 0 tot 10 krijgt mijn mix een 9

Met name wil ik de hardheid aanpassen.....
Plaats reactie