boillie ingredienten


Plaats reactie
Gebruikersavatar
Franz Sammer
Berichten: 83
Lid geworden op: 02-05-2005 20:33
Locatie: roermond

07-07-2005 17:37

Hoi heeft iemand een lijst met de voedingswaarden van ingredienten die we in boillies verwerken?

En weet iemand of en hoe "instant" aardappel puree zich laat verwerken in een mix?

Franz
Catch and Release
Gebruikersavatar
mitsz van der kamp
Berichten: 6100
Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
Locatie: amsterdam
Contacteer:

07-07-2005 18:32

Hoi Franz,

probeer de CD "Karpervoer" van Evert Aalten eens. Daarin staan een heleboel ingredienten.

Aardappelpuree verwerkt zich redelijk, maar maakt de boilie zacht, dus er zal ook een uitharder tegenover moeten staan.

mvg Mitsz
Gebruikersavatar
Franz Sammer
Berichten: 83
Lid geworden op: 02-05-2005 20:33
Locatie: roermond

07-07-2005 19:45

zou griesmeel een goede tegenhanger zijn dan?

Franz
Catch and Release
Gebruikersavatar
mitsz van der kamp
Berichten: 6100
Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
Locatie: amsterdam
Contacteer:

07-07-2005 19:45

ja hoor en bv een beetje ei-albumine in je mix
Gebruikersavatar
Franz Sammer
Berichten: 83
Lid geworden op: 02-05-2005 20:33
Locatie: roermond

07-07-2005 20:25

mitsz weet jij waar ik de maximale %en van de ingredienten kan achterhalen?

Franz
Catch and Release
Gebruikersavatar
mitsz van der kamp
Berichten: 6100
Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
Locatie: amsterdam
Contacteer:

07-07-2005 20:27

ligt aan jou.......

dat maak je dus zelf uit..........
Gebruikersavatar
Franz Sammer
Berichten: 83
Lid geworden op: 02-05-2005 20:33
Locatie: roermond

07-07-2005 20:28

Ok dankje voor je antwoord.


Franz
Catch and Release
Plaats reactie