vleesbouillon


Plaats reactie
Gebruikersavatar
Andre Jacobs
Berichten: 1974
Lid geworden op: 29-09-2003 02:00
Locatie: Finsterwolde

10-05-2005 22:29

heren boiliedraaiers,

Naar aanleiding van rotary letter 4.1 van roelof schut waarin gesproken wordt voer het Loeb rapport wil ik vleesbouillon als smaakmaker in mijn boiliemix toevoegen. aangezien ik echter niet zon keueknprins ben en niet zoveel ervaring heb met dat soort producten vroeg ik mij zo eens af....in welke vorm kan ik het beste dit toevoegen? Is er een vloeibaar iets voor bij de eieren of kan ik beter bouillon blokjes fijnstampen en door de mix knikkeren??? is er nog een specifiek soort die ik het beste kan gebruiken? En in welke mate kan ik het het beste toepassen???

met de zoekfunctie kan ik niet echt een antwoord vinden, kunnen jullie mij helpen??

MVG André
lars kern
Berichten: 697
Lid geworden op: 11-05-2003 02:00
Locatie: capelle a/d ijssel

11-05-2005 00:20

je moet de pasta of poeder hebben ik vindt de pasta zelf fijner omdat dit wat een beter extract is.
behandel een karper zo als je zelf wil worden behandelt
Gebruikersavatar
Andre Jacobs
Berichten: 1974
Lid geworden op: 29-09-2003 02:00
Locatie: Finsterwolde

12-05-2005 22:53

zo daar was ik weer, sorry dat ik wat aat reageer maar heb ff geen tijd gehad.

maar oke pasta dus....is hier nog een speciaal merk voor en is dat nog in bepaalde supermarkten te koop?? (oke oke ik kan natuurlijk ook gewoon ff heen lopen en kijken maar heb zon hekel aan dat gezoek). Verder nog ervaringen met vleesbouillon iemand??

MVG André
Plaats reactie