Knoflook boilie
-
- Berichten: 112
- Lid geworden op: 30-01-2004 19:17
- Locatie: Didam
- Contacteer:
Rick
Jah JAh ben weer terug
Nou Nou die ballen waren toch zo erg nog niet
al wel mee gevangen.
Jah JAh ben weer terug
Nou Nou die ballen waren toch zo erg nog niet
al wel mee gevangen.
laat je swingers maar swingen )
-
- Berichten: 667
- Lid geworden op: 12-04-2004 18:36
- Locatie: den haag
jjr hagen schreef:En als je nou eens eitjes splitst en alleen het eiwit gebruikt?
Heeft dit niet een zelfde soort effect. Ik snap dat Albumine geconcentreerder is, maar is dit niet goedkoper?
Mvg,
Rob
dan zou je een hoop eieren in je mix moeten gooien
ne t zou geen optie zijn naar mijn idee
t eigeel heb je tenslotte ook nodig
-
- Berichten: 186
- Lid geworden op: 08-06-2003 02:00
- Locatie: 's-Gravenzande
IK keek net in de koelkast om wat te drinken en nu zag ik GEHAKTE KNOFLOOK in een klein potje staan.
Is dit niet iets wat ik kan gebruiken?
Zo ja, hoe kan ik dat goed door het mix krijgen? het lijkt mij dat je geconcentreerde blokjes knoflook door je mix krijgt.
Het rook trouwens wel vreselijk sterk
Groeten
Is dit niet iets wat ik kan gebruiken?
Zo ja, hoe kan ik dat goed door het mix krijgen? het lijkt mij dat je geconcentreerde blokjes knoflook door je mix krijgt.
Het rook trouwens wel vreselijk sterk
Groeten
-
- Berichten: 186
- Lid geworden op: 08-06-2003 02:00
- Locatie: 's-Gravenzande
Shit
dat heb ik nou altijd als ik iets schrijf en denk dat ik het af heb en dan op ok druk schiet me weer iets te binnen
waar kan ik polenta kopen?
Ik kon het niet vinden in de supermarkt ( ik las op internet dat het in italiaanse gerechten zit) ik neem aan dat het gewoon ook bij de hengelsportwinkel te koop is?
Groeten
dat heb ik nou altijd als ik iets schrijf en denk dat ik het af heb en dan op ok druk schiet me weer iets te binnen
waar kan ik polenta kopen?
Ik kon het niet vinden in de supermarkt ( ik las op internet dat het in italiaanse gerechten zit) ik neem aan dat het gewoon ook bij de hengelsportwinkel te koop is?
Groeten
bij de molen kan je 25 kilo polenta krijgen, loop anders even de plaatselijke italies restaurant binnen en vraag ofze het voor je kunnen bestellen.
en knoflook in een potje is gewoon geperste knoflook meestal iets sterker dan gewoone knoflook omdat het vocht ook zeer sterk naar knoflook ruikt.
en knoflook in een potje is gewoon geperste knoflook meestal iets sterker dan gewoone knoflook omdat het vocht ook zeer sterk naar knoflook ruikt.
behandel een karper zo als je zelf wil worden behandelt
-
- Berichten: 186
- Lid geworden op: 08-06-2003 02:00
- Locatie: 's-Gravenzande
bedankt voor je reactie
ja oke maar kan ik het gebruiken in mijn mix of niet?
en die polenta is niet ergens anders te koop?? hengelsport zaak ofzo?
ja oke maar kan ik het gebruiken in mijn mix of niet?
en die polenta is niet ergens anders te koop?? hengelsport zaak ofzo?
- Rick Boerboom
- Berichten: 3459
- Lid geworden op: 11-07-2002 02:00
- Locatie: Doetinchem
Elke fatsoenlijke hengelsportzaak verkoopt grove polenta, italiaanse polenta en/of polentabloem.
-
- Berichten: 4482
- Lid geworden op: 19-10-2002 02:00
- Locatie: Gelderland
- Contacteer:
Koos,
Polentabloem = hetzelfde als maisbloem!
Dus niet schrikken mensen als je polentabloem bestelt, en er maisbloem op-
staat; is dus hetzelfde!
groetjes Benny
Polentabloem = hetzelfde als maisbloem!
Dus niet schrikken mensen als je polentabloem bestelt, en er maisbloem op-
staat; is dus hetzelfde!
groetjes Benny
- Ruud Laros
- Berichten: 797
- Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
- Locatie: delft
even je huiswerk goed doen benny voor je wat zegt`want er zit wel degelijk verschil tussen.
gr. ruud
gr. ruud
-
- Berichten: 186
- Lid geworden op: 08-06-2003 02:00
- Locatie: 's-Gravenzande
Ja...wat is het verschil dan ?
- peter postema
- Berichten: 2599
- Lid geworden op: 08-01-2002 01:00
- Locatie: Westerlee (GN)
Hoi Ruud,
ben ook zeer benieuwd wat in jou optiek het verschil is.
Na mijn weten en please correct me if i`m wrong is polentabloem het stuif dat in de zeven achterblijft na de laatste snijbewerking van een maiskorrel.
Groet,
Peter
ben ook zeer benieuwd wat in jou optiek het verschil is.
Na mijn weten en please correct me if i`m wrong is polentabloem het stuif dat in de zeven achterblijft na de laatste snijbewerking van een maiskorrel.
Groet,
Peter
It's not who you are, it's who you know.
- Douwe Bijlsma
- Berichten: 8217
- Lid geworden op: 01-01-2002 01:00
- Locatie: Leeuwarden
Maïsmeel, meel van de gemalen korrel.
Griesmeel, grof gemalen granen, fijn gemalen griesmeel is oa Polentameel wordt gemaakt van maïs.
Bloem, ver uitgemalen en ver uitgezeeft van zemelen en kiemen, oa polentabloem.
Dus Peter het blijft niet achter OP de zeven, het ligt er onder.
Polentabloem en maïsbloem wel lezen BLOEM is vrijwel hetzelfde.
Maar als je polentabloem besteld mag er geen maïsbloem opstaan het is vrijwel gelijk maar is toch iets anders.
Polenta en polentabloem zijn nogal verschillend te noemen.
Griesmeel, grof gemalen granen, fijn gemalen griesmeel is oa Polentameel wordt gemaakt van maïs.
Bloem, ver uitgemalen en ver uitgezeeft van zemelen en kiemen, oa polentabloem.
Dus Peter het blijft niet achter OP de zeven, het ligt er onder.
Polentabloem en maïsbloem wel lezen BLOEM is vrijwel hetzelfde.
Maar als je polentabloem besteld mag er geen maïsbloem opstaan het is vrijwel gelijk maar is toch iets anders.
Polenta en polentabloem zijn nogal verschillend te noemen.
Vissen is een hobby, geen religie!
-
- Berichten: 186
- Lid geworden op: 08-06-2003 02:00
- Locatie: 's-Gravenzande
Dus wat moet ik gebruiken voor mijn mix? wat raden jullie aan?
Polentameel of polentabloem?
Groeten
Polentameel of polentabloem?
Groeten
- Douwe Bijlsma
- Berichten: 8217
- Lid geworden op: 01-01-2002 01:00
- Locatie: Leeuwarden
Zal ik het eens voorstellen?
2 delen volkorentarwemeel 1 deel zoete maïsmeel.
Je wilt een recept neem ik aan, heb er 1 tje voor je opgezocht met een 9 in het voorjaar en herfst, 9,2 in de winter
Volkorentarwemeel 230 gr.
Maïsmeel 115 gr.
Haringmeel Deens 50 gr.
Aardappelmeel 45 gr.
Soja - volvet 37 gr.
Eipoeder 23 gr.
Samen 500 gram mix.
Ei - kip 120 gr zijn 2 a drie eieren.
Is het deeg te droog en dat is hij op zeker, gewoon water toevoegen aan je deeg.
Douwe
2 delen volkorentarwemeel 1 deel zoete maïsmeel.
Je wilt een recept neem ik aan, heb er 1 tje voor je opgezocht met een 9 in het voorjaar en herfst, 9,2 in de winter
Volkorentarwemeel 230 gr.
Maïsmeel 115 gr.
Haringmeel Deens 50 gr.
Aardappelmeel 45 gr.
Soja - volvet 37 gr.
Eipoeder 23 gr.
Samen 500 gram mix.
Ei - kip 120 gr zijn 2 a drie eieren.
Is het deeg te droog en dat is hij op zeker, gewoon water toevoegen aan je deeg.
Douwe
Vissen is een hobby, geen religie!
-
- Berichten: 186
- Lid geworden op: 08-06-2003 02:00
- Locatie: 's-Gravenzande
Bedankt alleen nog een vraag uiteraard:)
waar zijn de ingredienten te koop?
Volkorentarwemeel --> supermarkt?
Maïsmeel --> hengelsportwinkel?
Haringmeel Deens --> ??????
Aardappelmeel --> supermarkt of hengelsportwinkel??
Soja - volvet -->??????
Eipoeder -->????
Ik vraag dit omdat ik geen zin heb om zoveel te zoeken
M v G
Koos van Spronsen
waar zijn de ingredienten te koop?
Volkorentarwemeel --> supermarkt?
Maïsmeel --> hengelsportwinkel?
Haringmeel Deens --> ??????
Aardappelmeel --> supermarkt of hengelsportwinkel??
Soja - volvet -->??????
Eipoeder -->????
Ik vraag dit omdat ik geen zin heb om zoveel te zoeken
M v G
Koos van Spronsen
- Douwe Bijlsma
- Berichten: 8217
- Lid geworden op: 01-01-2002 01:00
- Locatie: Leeuwarden
Ik heb geen zin om het voor jou te gaan zoeken, hier is het verkrijgbaar bij een Welkoop of in een hengelsportzaak.
Vissen is een hobby, geen religie!
-
- Berichten: 186
- Lid geworden op: 08-06-2003 02:00
- Locatie: 's-Gravenzande
Sojavet?
waar is die verkrijgbaar dan?
nog nooit van gehoord namelijk
waar is die verkrijgbaar dan?
nog nooit van gehoord namelijk
- Rick Boerboom
- Berichten: 3459
- Lid geworden op: 11-07-2002 02:00
- Locatie: Doetinchem
Sojavet = sojabloem vet. Er bestaat ook sojabloem ontvet. Beide verkrijgbaar bij hengelsportzaak. Vraag met niet welke je moet nemen, en wat het beste is, want ik heb geen flauw idee. Voor mij zelf maakt het niet veel uit.
-
- Berichten: 4482
- Lid geworden op: 19-10-2002 02:00
- Locatie: Gelderland
- Contacteer:
Ruud,
Ik heb nooit anders geweten, dat het hetzelfde is...?
groetjes Benny
Ik heb nooit anders geweten, dat het hetzelfde is...?
groetjes Benny
- Ruud Laros
- Berichten: 797
- Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
- Locatie: delft
Polenta is een maïsproduct. Het is eerst gekookt, daarna gedroogd en vervolgens gemalen.
gr.ruud
gr.ruud
-
- Berichten: 186
- Lid geworden op: 08-06-2003 02:00
- Locatie: 's-Gravenzande
Ik heb nu de volgende mixen gemaakt:
1 kg met daarin:
Volkorentarwemeel
Maïsmeel
Haringmeel Deens
Aardappelmeel
Soja - volvet
geen eipoeder!!
Hoeveel eieren moet ik hierin doen denken jullie? een stuk of 8?
daarnaast heb ik nog 2 kg
Polenta (800 gr)
Maismeel (800 gr)
tarwebloem (400 gr)
wat ik hierbij doe weet ik nog niet helemaal zeker
iemand suggesties?
Het gaat me vooral om de eieren die ik moet toevoegen bij de 1ste mix want die wil ik zo snel mogelijk gaan rollen
Groeten
1 kg met daarin:
Volkorentarwemeel
Maïsmeel
Haringmeel Deens
Aardappelmeel
Soja - volvet
geen eipoeder!!
Hoeveel eieren moet ik hierin doen denken jullie? een stuk of 8?
daarnaast heb ik nog 2 kg
Polenta (800 gr)
Maismeel (800 gr)
tarwebloem (400 gr)
wat ik hierbij doe weet ik nog niet helemaal zeker
iemand suggesties?
Het gaat me vooral om de eieren die ik moet toevoegen bij de 1ste mix want die wil ik zo snel mogelijk gaan rollen
Groeten
- peter postema
- Berichten: 2599
- Lid geworden op: 08-01-2002 01:00
- Locatie: Westerlee (GN)
Ruud Laros schreef:Polenta is een maïsproduct. Het is eerst gekookt, daarna gedroogd en vervolgens gemalen.
gr.ruud
Ruud,
Qua Polenta heb je gelijk maar er wordt hier gesproken over polentabloem dit is toch een iets ander verhaal, Douwe heeft dit heel goed weergegeven hierboven.
groet,
Peter
It's not who you are, it's who you know.
- peter postema
- Berichten: 2599
- Lid geworden op: 08-01-2002 01:00
- Locatie: Westerlee (GN)
Douwe,
dank voor de aanvulling qua polentabloem.
groet,
Peter
dank voor de aanvulling qua polentabloem.
groet,
Peter
It's not who you are, it's who you know.
- Douwe Bijlsma
- Berichten: 8217
- Lid geworden op: 01-01-2002 01:00
- Locatie: Leeuwarden
8 eieren op een kilo droge mix is een mooi gemiddelde het zal te weinig zijn maar voor de rest kun gewoon water gebruiken.
Doe er ook een beetje bv 10 ml olie bij.
Douwe
Doe er ook een beetje bv 10 ml olie bij.
Douwe
Vissen is een hobby, geen religie!