20% soyabloem vet
20% griesmeel
20% maismeel zoet
10% stroopwafelmeel
15% deel eivoer CeDe
10% druivensuiker
5% gemalen hennep
50ml melasse vloeibaar
8-9 eieren op 1000gr droge mix
is dit draaibaar of kan ik beter een iets andere samenstelling gebruiken?
het resultaat moet zo zoet mogelijk zijn.
Gr. Remko
Zoete Mix draaibaar?
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
volgens mij gaat ie lekker plakken.....
probeer het eens met iets minder druivensuiker. 5% of minder en probeer eens wat lactalbumine of zo
probeer het eens met iets minder druivensuiker. 5% of minder en probeer eens wat lactalbumine of zo
-
- Berichten: 2162
- Lid geworden op: 21-04-2003 02:00
- Locatie: Hengelo
20% soyabloem vet
20% griesmeel
20% maismeel zoet
20% stroopwafelmeel
15% deel eivoer CeDe
5% gemalen hennep
50ml melasse vloeibaar
8-9 eieren op 1000gr droge mix
als ik de druivesuiker nou eens weglaat en extra stroopwafelmeel gebruik?? in cede zit trouwens ook al vanillesuiker in dacht ik. dus het geheel blijft wel heel zoet.. toch?
zal die zo goed te draaien zijn?
20% griesmeel
20% maismeel zoet
20% stroopwafelmeel
15% deel eivoer CeDe
5% gemalen hennep
50ml melasse vloeibaar
8-9 eieren op 1000gr droge mix
als ik de druivesuiker nou eens weglaat en extra stroopwafelmeel gebruik?? in cede zit trouwens ook al vanillesuiker in dacht ik. dus het geheel blijft wel heel zoet.. toch?
zal die zo goed te draaien zijn?
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
denk het wel. Probeer eerst een klein beetje......
- Bas Goorhuis
- Berichten: 260
- Lid geworden op: 27-10-2002 02:00
- Locatie: Twente
Ik zou de stroopwafelmeel wat naar beneden brengen en de hennep ietsie meer maken, eventueel wat grof gemalen hennep voor de stuctuur.Remko Oude Elferink schreef:20% soyabloem vet
20% griesmeel
20% maismeel zoet
20% stroopwafelmeel
15% deel eivoer CeDe
5% gemalen hennep
50ml melasse vloeibaar
8-9 eieren op 1000gr droge mix
als ik de druivesuiker nou eens weglaat en extra stroopwafelmeel gebruik?? in cede zit trouwens ook al vanillesuiker in dacht ik. dus het geheel blijft wel heel zoet.. toch?
zal die zo goed te draaien zijn?