hoi
iets wat ik me net zit te bedenken...
de structuur van boilies. ik heb hiet nml een zak halibut boilies leggen die ik denk iedereen kent? nou die hebben een hele aparte structuur die iegenlijk wel mooi vind nml. wel hard. maar open structuur en als ik hem dan kapot knijp valt ie bijna uiteen
zo een soort boilie wil ik dus eigenlijk ook maken omdat ik t wel erg mooie vond. alleen wat moet je dan aan de samen satelling van je melen veranderen. dit is me mix
150 gram vismeel
200 gram hennep
250 gram griesmeel
250 gram maismeel
100 gram soyameel
hmm ja ik vind het zelf HEEEL erg moeilijk en kom er echt NIET uit
over de voor en nadelen ja, eigenlijk alleen maar voordelen. betere uitwazeming, karper zal ze sneller eten denk ik omdat ze gewoon ''zachter'' zijn
mja ik zou wel eens jullie mening willen horen over dit voor mijn moeilijke onderwerp
groeten
killian
de boilie structuur
- Denny Verdoold
- Berichten: 1562
- Lid geworden op: 08-09-2004 12:33
- Locatie: Hoogvliet
Killian,
ik begrijp hieruit dat je een beetje grove structuur aan je boilie wil geven, zodat de uitwaseming beter gaat.
Zelf weet ik er niet zoveel van af, er zijn er een par op het board die er meer vanaf weten.
Wat ik wel altijd doe is zaden toevoegen aan mijn mix, dit maakt de structuur ook grover. Hierbij moet je denken aan lijnzaad of milletzaad.
Voor de rest zullen anderen je best wel op weg willen helpen.
Suc6 Denny
ik begrijp hieruit dat je een beetje grove structuur aan je boilie wil geven, zodat de uitwaseming beter gaat.
Zelf weet ik er niet zoveel van af, er zijn er een par op het board die er meer vanaf weten.
Wat ik wel altijd doe is zaden toevoegen aan mijn mix, dit maakt de structuur ook grover. Hierbij moet je denken aan lijnzaad of milletzaad.
Voor de rest zullen anderen je best wel op weg willen helpen.
Suc6 Denny
hoi
in die halibut boilies zitte ook geen zaden.... dus om die toe te voegen was ook eigenlijk niet mijn idee
groete.
in die halibut boilies zitte ook geen zaden.... dus om die toe te voegen was ook eigenlijk niet mijn idee
groete.
nog iemand?
kan t me niet voorstellen dat er niet meer mensen met een mening rond lopen over de boilie structuur, of een paar tips over hoe t moet?
groete
kan t me niet voorstellen dat er niet meer mensen met een mening rond lopen over de boilie structuur, of een paar tips over hoe t moet?
groete
killian
je moet ook niet verwachten dat iedereen met de billen bloot gaat
als jij iets vraagd
ga eens zoeken met de zoek functie
je zult versteld staan hoeveel informatie daar is opgeslagen
je moet ook niet verwachten dat iedereen met de billen bloot gaat
als jij iets vraagd
ga eens zoeken met de zoek functie
je zult versteld staan hoeveel informatie daar is opgeslagen
-
- Berichten: 4482
- Lid geworden op: 19-10-2002 02:00
- Locatie: Gelderland
- Contacteer:
Killian,
Bedoel je een boilie die van buiten hard is, maar van binnen een beetje
sponsachtig?
Zo ja, kijk dan eens naar beschuitmeel! Maak je boilie wel zacht, maar ook
sponsig. Desnoods met een hardend ingredient dit combineren, als je een
niet al te zachte boilie wilt...
Tot slot: Beschuitmeel is ook lekker instant!
groetjes Benny
Bedoel je een boilie die van buiten hard is, maar van binnen een beetje
sponsachtig?
Zo ja, kijk dan eens naar beschuitmeel! Maak je boilie wel zacht, maar ook
sponsig. Desnoods met een hardend ingredient dit combineren, als je een
niet al te zachte boilie wilt...
Tot slot: Beschuitmeel is ook lekker instant!
groetjes Benny
-
- Berichten: 77
- Lid geworden op: 17-12-2003 01:00
Killian,
vervang je mailmeel maar eens voor grove of italiaanse polenta!
mvg Richard
vervang je mailmeel maar eens voor grove of italiaanse polenta!
mvg Richard
-
- Berichten: 4624
- Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
en dan Richard?
Maismeel en polenta zijn toch verschillende producten?
MVG
Klaas
Maismeel en polenta zijn toch verschillende producten?
MVG
Klaas