ik heb tijdens het voor weken van mijn pinda's altijd het probleem dat ze gaan drijven, soms zelfs na dat ik ze heb gekookt. wat moet ik doen om van dit probleem af te komen
iemand een oplossing??????
gr erik
pinda probleem
-
- Berichten: 80
- Lid geworden op: 02-11-2004 22:59
- Locatie: Doetinchem
Dit heb ik ook wel eens een keer gehad en ik dacht toen dat dat kwam doordat de pinda's niet meer zo vers waren.
Misschien een keer ergens anders proberen versere pinda's te krijgen.
Misschien een keer ergens anders proberen versere pinda's te krijgen.
- Dennis van den Bogaert
- Berichten: 4400
- Lid geworden op: 25-02-2002 01:00
- Locatie: Den Haag
- Contacteer:
Okee Erik,
Je kookt je pinda's dus wel altijd ?
Volgens mij komt het doordat er lucht zit tussen het velletje en pinda.
Wat ik zelf doe is gewoon de drijvende pinda's even pakken en er flink in knijpen.
Als je dat een aantal keren herhaald ,zinkt merendeel wel.
Mvrgr Dennis
Je kookt je pinda's dus wel altijd ?
Volgens mij komt het doordat er lucht zit tussen het velletje en pinda.
Wat ik zelf doe is gewoon de drijvende pinda's even pakken en er flink in knijpen.
Als je dat een aantal keren herhaald ,zinkt merendeel wel.
Mvrgr Dennis
PROUD TO HAVE BEEN A WATERLANDER
BETER GOED 2DEHANDS DAN NIEUWE BAGGERZOOI !
BETER GOED 2DEHANDS DAN NIEUWE BAGGERZOOI !
-
- Berichten: 35
- Lid geworden op: 10-01-2002 01:00
- Locatie: vlaardingen
tuurlijk kook ik ze altijd
ik zal het eens proberen de lucht zeg maar er uit knijpen
het lijkt mij alleen aardig wat werk worden als je 5 kg of meer in de week heb staan
ik zal het eens proberen de lucht zeg maar er uit knijpen
het lijkt mij alleen aardig wat werk worden als je 5 kg of meer in de week heb staan
- Dennis van den Bogaert
- Berichten: 4400
- Lid geworden op: 25-02-2002 01:00
- Locatie: Den Haag
- Contacteer:
Erik,
Dat moet je gewoon na het koken doen als neem ik aan max. zo'n 30% drijft.
Het is heel simpel,
Je steekt je handen in de emmer/pan met pinda's(even wachtten tot het is afgekoeld ) ,en je pakt gewoon een pondje per keer en beetje "uitwringen" .
Mvrgr Dennis
Dat moet je gewoon na het koken doen als neem ik aan max. zo'n 30% drijft.
Het is heel simpel,
Je steekt je handen in de emmer/pan met pinda's(even wachtten tot het is afgekoeld ) ,en je pakt gewoon een pondje per keer en beetje "uitwringen" .
Mvrgr Dennis
PROUD TO HAVE BEEN A WATERLANDER
BETER GOED 2DEHANDS DAN NIEUWE BAGGERZOOI !
BETER GOED 2DEHANDS DAN NIEUWE BAGGERZOOI !
-
- Berichten: 466
- Lid geworden op: 03-04-2002 02:00
- Locatie: Culemborg
langer koken