Welke flavour icm RR?


Plaats reactie
Ron Versteen
Berichten: 17
Lid geworden op: 14-10-2004 13:29

01-12-2004 19:16

Welke flavour prefereren jullie in een vismeel-RobinRed boilie?
Wat is volgens jouw de ultieme combinatie? ik hoor 't graag...
Gebruikersavatar
Koen de Been
Berichten: 1882
Lid geworden op: 10-02-2004 19:08
Locatie: Wosterhout

01-12-2004 19:35

Ron,


In principe is iedere flavour goed te gebruiken met een vismeelboilie waar RR in verwerkt zit.
Ik zal meer richting de kruidige flavours gaan zoals The CarpCollector .....
(ik kan zo niet op de naam komen, rode kruidige flavour)dit is echt een zeer goede flavour!
Een zoete flavour zal ook wel werken denk ik.....
Eeflavour kan je niet snel mis pakken, iedere flavour werkt op den duur, de ene werkt sneller instant of voerend dan de ander. :wink:
Vriendelijke groet,

Koen de Been
kevin diederen
Berichten: 3862
Lid geworden op: 28-09-2003 02:00
Locatie: Zuid Nederland

01-12-2004 19:40

Koen,

Doel je nu niet op de chillie flavour?
Met vriendelijke groet,

Kevin Diederen
Klaas van den Herik
Berichten: 4624
Lid geworden op: 06-01-2002 01:00

01-12-2004 19:46

parfum met 4911.

Waarom iets perfect verzieken?

Heb je er geen vertrouwen in. weet je waarom flavor vergezeld wordt door zoetstof?

Om.....

MVG

klaas
Ron Versteen
Berichten: 17
Lid geworden op: 14-10-2004 13:29

01-12-2004 20:04

[quote="Klaas van den Herik"]

Waarom iets perfect verzieken?
[/quote]

Ik begrijp je mening Klaas. Ikzelf ben ook een voorstander van het vissen met een vismeelknikker waar verder geen synthtische flavours aan zijn toegevoegd. Toch ben ik niet schuw eens te experimenteren met een toevoeging die bv. deze vismeel RR ten goede zou kunnen komen ipv minder produktief te maken. Daarom deze vraag. De ervaringen van anderen zijn nog steeds welkom...
Gebruikersavatar
Koen de Been
Berichten: 1882
Lid geworden op: 10-02-2004 19:08
Locatie: Wosterhout

01-12-2004 21:20

Klaas van den Herik schreef:parfum met 4911.

Waarom iets perfect verzieken?

Heb je er geen vertrouwen in. weet je waarom flavor vergezeld wordt door zoetstof?

Om.....

MVG

klaas


Om.....Zijn bittere nasmaak.
Klopt helemaal Klaas, mijn mening is dat een vismeelbol al genoeg stinkt van zich eigen.
Een flavour zal ik ook niet zomaar toevoegen aan een vismeelknikker maar experimenteren kan lonen! :wink:

Kevin,

Chili Pepper was de naam dacht ik.
Vriendelijke groet,

Koen de Been
Gebruikersavatar
Wil Jeurninck
Berichten: 2261
Lid geworden op: 25-07-2002 02:00
Locatie: Baexem
Contacteer:

01-12-2004 21:43

Er ijn ook flavours die geen oplosmiddel hebben Kees,misschien niet uit een flesje van de viswinkel maar dat wil niet zeggen dat ze er niet zijn.

Bonus van deze flavours is ook nog eens dat sommige wel iets uit maken.

Bij flavour word net iets te vaak gedacht aan de flesjes van de viszaak,er is meer te koop op deze aardkloot mensen.
joel merken
Berichten: 257
Lid geworden op: 26-09-2004 13:20
Locatie: maasbrecht

01-12-2004 22:04

waarom praten jullie met het woord flavour alleen maar over geur??

echte goeie flavours geven ook smaak af

en dan praat ik ook alleen niet vd potjes die alleen in de viswinkel te krijgen zijn

als jullie je een beetje zouden toeleggen op smaken zal je vanzelf merken dat de geurtjes vanzelf volgen
op het randje
Gebruikersavatar
Marvin Smier(s)
Berichten: 157
Lid geworden op: 22-09-2004 14:44
Locatie: Omg. Rotterdam

02-12-2004 10:33

Koen, naam van die Flavour is Chilli Zing.

Ik viste zelf altijd met de Solar Squid en Octo. icm robinred/vismeel.
Maar ook de Squid en de Scopex van Carp Collector zijn mijn favo.


Succes,

Marvin
Benny van de Werfhorst
Berichten: 4482
Lid geworden op: 19-10-2002 02:00
Locatie: Gelderland
Contacteer:

02-12-2004 10:53

Ron,

Op vismeel cq RR, hoef je niet perse wat te gebruiken, maar aangezien je
vraag was over een toevoeging; hier enkelen:
- MAGGIE bruine knijp flesjes aanmaak jus. 50ml op 10 eieren.
- Levertraan. 30ml op 10 eieren.
- Ketjap Manis. 20 a 30ml op 10 eieren.
- Gember siroop. 30 a 50ml op 10 eieren.
- vloeibare melasse (jawel ook op hartige mixen :wink: ). 20 tot 100ml op
10 eieren.
- Honing. Als soak, om je vismeel boilie wat instanter z'n werk te laten
doen. Flinke scheut over een kg boilies. Aantal dagen in laten trekken.
- Ouderwetse Hoest-siroop. Ook als soak, wederom een fikse scheut en
een aantal dagen laten intrekken (drop-siroop!).

Tot slot: Ik denk dat je hier wel mee vooruit kunt...!? :D :P

groetjes Benny
Ron Versteen
Berichten: 17
Lid geworden op: 14-10-2004 13:29

02-12-2004 15:15

Bedankt voor jullie reacties. :wink:
Plaats reactie