beste visflavour op de markt
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Mannen,
kunnen jullie me alsjeblieft eens mededelen, welke visflavour jullie het best vinden op de markt?
Hartelijk dank
Mitsz
kunnen jullie me alsjeblieft eens mededelen, welke visflavour jullie het best vinden op de markt?
Hartelijk dank
Mitsz
- Wil Jeurninck
- Berichten: 2261
- Lid geworden op: 25-07-2002 02:00
- Locatie: Baexem
- Contacteer:
Let op wedden dat Monstercrab hoog scoort
Is wel geen visflavour maar alla
Let op Mitsz ik doe dus niet mee.
Mijn beste visflavour was nl spul wat nooit op de markt is geweest,helaas niet meer verkrijgbaar dus ook nutteloos om hier te melden.
Is wel geen visflavour maar alla
Let op Mitsz ik doe dus niet mee.
Mijn beste visflavour was nl spul wat nooit op de markt is geweest,helaas niet meer verkrijgbaar dus ook nutteloos om hier te melden.
- Marvin Smier(s)
- Berichten: 157
- Lid geworden op: 22-09-2004 14:44
- Locatie: Omg. Rotterdam
Bedoel je hiermee echt Fish flavours of ook aanverwanten zoals b.v squid.
Ik gebruik de laaste tijd naar volle tevredenheid squid en octopus van Solar.
Ook de monstercrab van carp collector vind ik erg goed.
Met vriendelijke groet,
Marvin
Ik gebruik de laaste tijd naar volle tevredenheid squid en octopus van Solar.
Ook de monstercrab van carp collector vind ik erg goed.
Met vriendelijke groet,
Marvin
-
- Berichten: 142
- Lid geworden op: 19-06-2002 02:00
Tijden geleden toen ik nog heel veel zelf draaide was Compound TF van Rod Hutchinson mijn favoriet!!!
Dit is (ook) zo'n "sociale" flavour voor alle andere mensen en dieren om je heen
Dit is (ook) zo'n "sociale" flavour voor alle andere mensen en dieren om je heen
- Dennis van den Bogaert
- Berichten: 4400
- Lid geworden op: 25-02-2002 01:00
- Locatie: Den Haag
- Contacteer:
Was zelf wel te spreken over lobster thermidor(als ik het goed spel)van catchum.
Daar vistte ik eind jaren 80/begin jaren 90 mee.
Dennis
Daar vistte ik eind jaren 80/begin jaren 90 mee.
Dennis
PROUD TO HAVE BEEN A WATERLANDER
BETER GOED 2DEHANDS DAN NIEUWE BAGGERZOOI !
BETER GOED 2DEHANDS DAN NIEUWE BAGGERZOOI !
- Mike Verhoeff
- Berichten: 752
- Lid geworden op: 10-02-2004 12:09
- Locatie: Nederland
De Salmon van Starbaits en Solar Squid & Oc. zijn mijn twee favorieten als het gaat om visflavours. Bijv. met die Salmon heb ik echt leuk weten te scoren op vrij moeilijke wateren, had wel het idee dat het door de flavour kwam, andere flavours op de gebruikte mix en op hetzelfde water hadden voor mijn niet zo'n hoge score als deze!!!....
Groet Mike.
Groet Mike.
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Mitsz,
Beetje zoetzuur met Trassi en wat visolie!
Jammiejammie..
Beetje zoetzuur met Trassi en wat visolie!
Jammiejammie..
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
- Koen de Been
- Berichten: 1882
- Lid geworden op: 10-02-2004 19:08
- Locatie: Wosterhout
Hmmmmm
Heb eigenlijk maar 3 verschillende visflavours gebruikt in m'n losbollige-zelfdraai-carriere.
1) Squid van The carpcollector, goede geur en de basis(oliebasis) waar de flavour van gemaakt was sprak me ook goed, olie lekt minder snel uit
2) Squid&Octopus van Solar, originele geur en smaak, zeer goede flavour op drukbevist water!
3) Lobster Thermador van Nash, aparte geur, geen vangervaring!
Het liefste gebruik ik een olie voor over de bollie's....Een pure vismeelbol heeft al geur van zich eigen dus niet een noodzaak zo'n flavour.
Beste vislolie misschien ook interessant Mitsz?
Afvalolie wat wordt gebruikt bij het fileren van haring e.d.....
Heb eigenlijk maar 3 verschillende visflavours gebruikt in m'n losbollige-zelfdraai-carriere.
1) Squid van The carpcollector, goede geur en de basis(oliebasis) waar de flavour van gemaakt was sprak me ook goed, olie lekt minder snel uit
2) Squid&Octopus van Solar, originele geur en smaak, zeer goede flavour op drukbevist water!
3) Lobster Thermador van Nash, aparte geur, geen vangervaring!
Het liefste gebruik ik een olie voor over de bollie's....Een pure vismeelbol heeft al geur van zich eigen dus niet een noodzaak zo'n flavour.
Beste vislolie misschien ook interessant Mitsz?
Afvalolie wat wordt gebruikt bij het fileren van haring e.d.....
Vriendelijke groet,
Koen de Been
Koen de Been
-
- Berichten: 749
- Lid geworden op: 09-09-2003 02:00
- Locatie: W-vl. Belgie
Haring flavour
Doet het als de beste
Doet het als de beste
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Mooi mannen,
dank u en ga door graag!
Mitsz
dank u en ga door graag!
Mitsz
-
- Berichten: 4482
- Lid geworden op: 19-10-2002 02:00
- Locatie: Gelderland
- Contacteer:
Mitsz,
Het is eigenlijk geen flavour, maar ik wil je hem echter niet onthouden.
Zomers maak ik heel soms gebruik van vismeel bollen, ik gebruik daarin
dan van die bruine knijp flesjes van MAGGIE. Dit is van die aanmaak jus,
ik gebruik dan 50ml op 10 eieren.
groetjes Benny
Het is eigenlijk geen flavour, maar ik wil je hem echter niet onthouden.
Zomers maak ik heel soms gebruik van vismeel bollen, ik gebruik daarin
dan van die bruine knijp flesjes van MAGGIE. Dit is van die aanmaak jus,
ik gebruik dan 50ml op 10 eieren.
groetjes Benny
-
- Berichten: 196
- Lid geworden op: 05-01-2002 01:00
De zgn. 'liquid food' attractors:
- Rod Hutchinson: Shellfish Sense Appeal
- Sensas/Starbaits: Attractant Crustace
Ik gebruik ze echter niet. Krijg koppijn van die smerige lucht.
R.
- Rod Hutchinson: Shellfish Sense Appeal
- Sensas/Starbaits: Attractant Crustace
Ik gebruik ze echter niet. Krijg koppijn van die smerige lucht.
R.
-
- Berichten: 2415
- Lid geworden op: 08-01-2002 01:00
- Locatie: Mooiste provincie van NL
Beste Mitsz,
Als je op zoek bent, moet je ook een kijken naar anchovissaus(ruikt naar trassi), vissaus en mosselsaus!
Als je op zoek bent, moet je ook een kijken naar anchovissaus(ruikt naar trassi), vissaus en mosselsaus!
Met vriendelijke groet,
Bas Hofkens
Bas Hofkens
- michel kemp
- Berichten: 622
- Lid geworden op: 27-05-2003 02:00
- Locatie: zoetermeer
Seafood concentrate van Nash en dan wel geen vis maar wel in die richting, lobster thermadore en Monstercrab van Rod Hutchinton.....
Mvg Michel
Mvg Michel
Tight Lines......
Canada where carping is catching!!!!!!!
Canada where carping is catching!!!!!!!
- Danny Pauwels
- Berichten: 382
- Lid geworden op: 21-04-2003 02:00
- Locatie: Antw.
nr 1. een niet nadergenoemd iets dat niet te koop is in viswinkels en natuurlijk is (niet chemisch)
nr. 2 Nash Salmon Oil (flavour of niet ?)
nr. 3 Hutchi Monster Crab
nr. 2 Nash Salmon Oil (flavour of niet ?)
nr. 3 Hutchi Monster Crab
i was never loyal, except to my own pleasure zone => i'm forever black eyed
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Danny,
is dat het zelfde spul, dat Joel M. in de apotheek koopt?
is dat het zelfde spul, dat Joel M. in de apotheek koopt?
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Kom op mannen,
een beetje meer input alsjeblieft!
een beetje meer input alsjeblieft!
-
- Berichten: 3862
- Lid geworden op: 28-09-2003 02:00
- Locatie: Zuid Nederland
Monster Crab (hutchinson), Squid poeder van Nash, Shelfish sense appeal (hutchinson) en Squid van solar zijn er een paar.
Met vriendelijke groet,
Kevin Diederen
Kevin Diederen
- Frans Knijff
- Berichten: 112
- Lid geworden op: 11-10-2003 02:00
caviar van nutrabaits.
green lipped mussel van nutrabaits.
monstercrab, compound TF en shellfish van Hutchie, vooral in die combo.
Met het laatste was het altijd feest in huis .
Frans
green lipped mussel van nutrabaits.
monstercrab, compound TF en shellfish van Hutchie, vooral in die combo.
Met het laatste was het altijd feest in huis .
Frans
Carp anglers do it all night long with ...
- robbin kremer
- Berichten: 760
- Lid geworden op: 25-02-2004 09:20
- Locatie: Norg!
Ik heb eigenlijk 3 favorieten:
1. Smoked salmon van energy.
2. Lobster van nash.
3. Mossel van energy.
Op deze flavour heb ik zeer goed gevangen!
Vooral op wateren met dressuur!
Groetjes Robbin
1. Smoked salmon van energy.
2. Lobster van nash.
3. Mossel van energy.
Op deze flavour heb ik zeer goed gevangen!
Vooral op wateren met dressuur!
Groetjes Robbin
FCG, Trots van het Noorden!
-
- Berichten: 127
- Lid geworden op: 23-10-2003 02:00
- Locatie: spaarndam
Ik heb het (afgelopen) seizoen gveel gebruik gemaakt van green lipped mussel van millennium baits icm GLM poeder van UCP dit heeft prima gewerkt.
Ook maak ik graag gebruik van de vloeibare Source van dynamite baits.
Maar de topper van dit jaar was toch wel mn bollies met Fussion van mainline.
Hiermee heb ik echt een paar sessies mee goed gemaakt.
Zowel op open water als op dressuur water heeft deze bollie mij niet in de steek gelaten.
En daar komt bij dat ik eigenlijk bijna nooit voor voer en dus 8 van de 10 keer instant vis.
succes
Ook maak ik graag gebruik van de vloeibare Source van dynamite baits.
Maar de topper van dit jaar was toch wel mn bollies met Fussion van mainline.
Hiermee heb ik echt een paar sessies mee goed gemaakt.
Zowel op open water als op dressuur water heeft deze bollie mij niet in de steek gelaten.
En daar komt bij dat ik eigenlijk bijna nooit voor voer en dus 8 van de 10 keer instant vis.
succes
- Kees Ouwehand
- Berichten: 11597
- Lid geworden op: 07-01-2002 01:00
- Locatie: Nederland
Natuurlijke extracten vallen niet onder flavours, Mitsz.
Beetje vreemd om een hoop werk te maken van het geurtje als het echte spul zo voorhanden en net zo efficiënt verwerkbaar is.
Geen flauw idee verder over naar vis ruikende flavours.
Groet, Kees
Beetje vreemd om een hoop werk te maken van het geurtje als het echte spul zo voorhanden en net zo efficiënt verwerkbaar is.
Geen flauw idee verder over naar vis ruikende flavours.
Groet, Kees
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Spill the beans Kees!!
- Kees Ouwehand
- Berichten: 11597
- Lid geworden op: 07-01-2002 01:00
- Locatie: Nederland
Doe dan maar alles van Solar. Zijn gemaakt van het echte spul (meen ik).
Oh ja, sardientjes niet te vergeten (zie Loeb, 1960)
Oh ja, sardientjes niet te vergeten (zie Loeb, 1960)