Hallo medevissers,
heeft iemand van jullie al eens anijs in de boilies verwerkt?
ik wil dit eens gaan proberen, en wil wel eens weten hoe jullie hier over denken.
mvg
Hugo
Anijs
- Gino Wallaert
- Berichten: 58
- Lid geworden op: 30-01-2002 01:00
- Locatie: Ingelmunster (Belgie)
- Contacteer:
Vroeger heb ik nog in een 50/50 mix een scheutje Ricard gedaan, en mee gevangen ook.
zeker weten!!!
Probeer maar eens wie weet heb je op je waterke daar geen superflavour ontdekt!
Groetjes Gino
zeker weten!!!
Probeer maar eens wie weet heb je op je waterke daar geen superflavour ontdekt!
Groetjes Gino
-
- Berichten: 44
- Lid geworden op: 11-01-2002 01:00
- Locatie: Almen
Hallo Gino,
bedankt voor je reactie, ik zal het eens gaan proberen, en wie weet wordt het een wonderboillie.
vangze,
Hugo
bedankt voor je reactie, ik zal het eens gaan proberen, en wie weet wordt het een wonderboillie.
vangze,
Hugo
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Hallo Hugo,
Anijs-kruiden uit de bakkerij.
het liefst gemalen ster-anijs, dat is het fijnste qua aroma.
5% op de mix is ruim voldoende om jou boilie van de rest te onderscheiden.
Sportieve groeten Henk
Anijs-kruiden uit de bakkerij.
het liefst gemalen ster-anijs, dat is het fijnste qua aroma.
5% op de mix is ruim voldoende om jou boilie van de rest te onderscheiden.
Sportieve groeten Henk