hoi mensen,
ik wil over 2 weken weer mijn vis seizoen openen. (beetje laat maarja)
nu heb ik een mooie vijver en een stuk kanaal gezien..
nu wil ik ook wat vangen. ik ga er geen nacht zitten maar gewoon van een uur of 5 tot een uur of 4 in de middag.
ik wou een voerplek maken met boilies en mais.
maar hoe maak ik een goede voerplek?
mijn idee was om een week van te voren elke dag ong 20 a 30 boilies op de plek gooien of 1 a 2 handjes harde mais..
maar hoe pakken jullie dat aan?
hoe een goede voerplek aanleggen?
- Gerben Lievers
- Berichten: 364
- Lid geworden op: 24-02-2003 01:00
- Locatie: Hengelo (ov)
- Contacteer:
Hej Remko!,
je woont dus in Hengelo. ik woon in Borne!
ik wil je wel helpen! op welke put wil je een voersessie gaan houden dan? misschien kan ik je helpen met stekkeuze? nou ja, ik hoor het nog wel van je denk ik. stuur me maar een PB-tje
Tot horens,
Gerben
je woont dus in Hengelo. ik woon in Borne!
ik wil je wel helpen! op welke put wil je een voersessie gaan houden dan? misschien kan ik je helpen met stekkeuze? nou ja, ik hoor het nog wel van je denk ik. stuur me maar een PB-tje
Tot horens,
Gerben
- Koen de Been
- Berichten: 1882
- Lid geworden op: 10-02-2004 19:08
- Locatie: Wosterhout
Wat je ook kan voeren is tijgernoten in combinatie met mais!!
Is goedkoper dan boillies en net zo goed vangend!!
Als je dan voert kan je het beste half om half voeren(1/2 tijgers en 1/2 mais)Laat de tijgers en mais in 1 grote emmer/bak zo'n 24 uur weken en breng het aan de kook met een flinke scheut basterdsuiker!Kook het goedje zo'n halfuur tot drie kwartier en laat het een dag of 4 a 5 in de emmer staan!
Het kan ontzettend zuur stinken maar dat vindt ik alleen maar beter!!
Voer lekker verspreid over je stek en vis met een enkele grote tijgernoot in de lengte op je hair!
Is goedkoper dan boillies en net zo goed vangend!!
Als je dan voert kan je het beste half om half voeren(1/2 tijgers en 1/2 mais)Laat de tijgers en mais in 1 grote emmer/bak zo'n 24 uur weken en breng het aan de kook met een flinke scheut basterdsuiker!Kook het goedje zo'n halfuur tot drie kwartier en laat het een dag of 4 a 5 in de emmer staan!
Het kan ontzettend zuur stinken maar dat vindt ik alleen maar beter!!
Voer lekker verspreid over je stek en vis met een enkele grote tijgernoot in de lengte op je hair!
Vriendelijke groet,
Koen de Been
Koen de Been