klaas
gemodificeerd hard uit na verhitting
ongemodificeerd hard uit bij koude temperaturen
mvg jacco
Harde boilies.
-
- Berichten: 4624
- Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
Jaar oud....
Geplaatst: 27-02-2004 16:32 Onderwerp:
--------------------------------------------------------------------------------
Geplaatst: 27-02-2004 16:32 Onderwerp:
--------------------------------------------------------------------------------
mitsz van der kamp schreef:JanWillem,
Vervolgens draai je er boilies van en kookt deze gaar.
MVG Mitsz
Je kookt ze idd gaar ja (dat wist ik al) maar dit samen zorgt (bij mij althans) altijd voor een goeie harde boillie!!
kom een x langs zou ik zeggen dan zijn we van de discussie af en kun je zien dat ik ze wel hard heb (en nee ik hoef geen gelijk te krijgen als je dat denkt want zin in gezeik hier op het forum heb ik nou juist niet!!
Maar het ligt ook grotendeels aan hoe je draait en kookt maar beetje te veel en lastig uit te leggen! dusjah misschien ee nvoorstel om eens een keer samen een mixje te gaan draaien? allebei onze eigen mix en dan ergens een nachtje ermee vissen of wat dan ook
mvg
-
- Berichten: 257
- Lid geworden op: 26-09-2004 13:20
- Locatie: maasbrecht
hoie je draaid en hoe je kookt??????????????????????
zijn er veel manieren dan om te draaien?
neem het niet persoonlijk op he
ma voor je hier iets neerpent denk er eens eerst goed over na
sommige zouden het wel es kunnen aannemen
en dan ?????
kan goed zijn dat je drie jaar onderzoek gedaan hebt en dat het allemaal op discette staat
ma please zoek ze dan snel en schrijf dingen die kloppen
want uit het hoofd lukt het niet zo goed he geloof ik
je verward veel te veel dingen jongen
en krijg je alleen maar negatieve reacties op
dat is toch niet de bedoeling denk ik he
je wilt toch wel een beetje slim overkomen dacht ik
zijn er veel manieren dan om te draaien?
neem het niet persoonlijk op he
ma voor je hier iets neerpent denk er eens eerst goed over na
sommige zouden het wel es kunnen aannemen
en dan ?????
kan goed zijn dat je drie jaar onderzoek gedaan hebt en dat het allemaal op discette staat
ma please zoek ze dan snel en schrijf dingen die kloppen
want uit het hoofd lukt het niet zo goed he geloof ik
je verward veel te veel dingen jongen
en krijg je alleen maar negatieve reacties op
dat is toch niet de bedoeling denk ik he
je wilt toch wel een beetje slim overkomen dacht ik
op het randje
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Dank je Joel
-
- Berichten: 257
- Lid geworden op: 26-09-2004 13:20
- Locatie: maasbrecht
aaah de mitsz se
goeiemorgen
hoe is het met je
goeiemorgen
hoe is het met je
op het randje
-
- Berichten: 4624
- Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
Is dus wel waar...
Ik neme een kilo deeg, ik make er worsten van, ik legge deze op de plank. Nu doe ik 4 worsten 1 keer heen en weer hale en 4 wordten een aantal keren. Optie 2 geve harde bollen.
Nog sterker ik kneed 1 kilo deeg met de hand ik laat 1 kilo deeg kneden of 20, met groot masjien. optie 2 alweer hardere bollen
Dus... ook de nadenker kan sopms na het denken nadenken of zoiets...
MVG
Klaas
Ik neme een kilo deeg, ik make er worsten van, ik legge deze op de plank. Nu doe ik 4 worsten 1 keer heen en weer hale en 4 wordten een aantal keren. Optie 2 geve harde bollen.
Nog sterker ik kneed 1 kilo deeg met de hand ik laat 1 kilo deeg kneden of 20, met groot masjien. optie 2 alweer hardere bollen
Dus... ook de nadenker kan sopms na het denken nadenken of zoiets...
MVG
Klaas
-
- Berichten: 257
- Lid geworden op: 26-09-2004 13:20
- Locatie: maasbrecht
en hoe denk je dat dat komt klaas als je 20 kilo inneens maakt je bollen
harder worden
harder worden
op het randje
-
- Berichten: 4624
- Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
Of 20.
Dus draaien en de manier waarop, heeft invloed.
rest my case...
MVG
Klaas
Dus draaien en de manier waarop, heeft invloed.
rest my case...
MVG
Klaas
weet ik klaas maar staat nu weer boven aan
en de enige rede die ik kan bedenken dat 20 kg harder word dan 1kg=
dat de grote degen langer kunnen rijpen of indrogen of vocht opnemen
tis zoals je wilt lezen
mvg jn
en de enige rede die ik kan bedenken dat 20 kg harder word dan 1kg=
dat de grote degen langer kunnen rijpen of indrogen of vocht opnemen
tis zoals je wilt lezen
mvg jn
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Hoi Joel,
het gaat lekker hoor! Mooi weer en dat helpt.
JanWillem,
als je nu nog eens quote uit mijn berichten, wil je er dan niet op zo'n manier in snijden dat het anders overkomt. Hier ben ik niet van gediend.
Nu je hoek in en gedraag je
Mitsz
het gaat lekker hoor! Mooi weer en dat helpt.
JanWillem,
als je nu nog eens quote uit mijn berichten, wil je er dan niet op zo'n manier in snijden dat het anders overkomt. Hier ben ik niet van gediend.
Nu je hoek in en gedraag je
Mitsz
-
- Berichten: 4624
- Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
Of mengen gaat een beetje beter. In elk geval wordt het deeg vele malen beter gekneed.
MVG
Klaas
MVG
Klaas
sorry Mitsz zal het niet meer doen hoor, maar anders staat er Nog meer Overbodige onzin in (volgens de rest terwijl er toch wel een paar mee eens zijn dat het ook aan de manier van draaien/mengen ligt denk denk)
magoed ik zal me mond wel houden voortaan, jullie ook weer blij
magoed ik zal me mond wel houden voortaan, jullie ook weer blij