2 vragen mbt aas


Plaats reactie
Gebruikersavatar
Edward van Berkum
Berichten: 2799
Lid geworden op: 19-04-2002 02:00
Locatie: Alkmaar
Contacteer:

19-04-2002 00:28

Ja, ben hier op dit board een beetje nieuw, oftewel terug van weggeweest.
Heb even twee vragen, ben weer druk bezig met boilies bedenken etc. nu heb ik zelf nog nooit RR gebruikt, was toevallig vanavond bij raven, en heb ff een zak van pro line meegenomen.
Maar nu wil ik weten, hoe voeg je die RR toe aan je mix..?
Meng je dit eerst met je eieren of doe je het door je mix, en daarna eieren?
Wat is de hoeveelheid RR die je toevoegt op laten we zeggen een kilo, op de zak staat 5%/10% dus 50 tot 100 gram, leek me een beetje veel..heb er namelijk geen idee van..
Wil namelijk RR gebruiken icm trassie oftewel garnalen pasta..

invriezen ready mades...?
Heb versie nash boilies, kan ik deze invriezen? of worden ze daar alleen maar slecht van?
Gebruikersavatar
dan vlaspoel
Berichten: 102
Lid geworden op: 26-03-2002 01:00
Locatie: ijmuiden

19-04-2002 15:18

beste edward,
de robin red meng je gewoon door je mix en inderdaad 10% kan maar hoeft niet perse.
als je ook al met een vismeel of trassie aan de gang bent is 5% ook goed en vooral een stuk voordeliger want je krijgt al gouw een peperdure boillie.
de ready mades invriezen is niet echt niet nodig en kunnen er zelfs een beetje week van worden .
die ballen van nash kun je makkeijk een jaar bewaren.
hoop dat je er wat aan hebt
groetjes Dan
Gebruikersavatar
Edward van Berkum
Berichten: 2799
Lid geworden op: 19-04-2002 02:00
Locatie: Alkmaar
Contacteer:

22-04-2002 15:20

Ik heb de RR gewoon door de mix gedaan als extra bestand deel, en deze gemengd...
En rood waren de boilies zeker...
Dus gewoon RR door de mix en dan eieren er door heen...

Grtz'

ED
Plaats reactie