Ben benieuwd!
Zelf geef ik de voorkeur aan een laag eiwit gehalte!
laag of hoog eiwit gehalte in de winter!
-
- Berichten: 4482
- Lid geworden op: 19-10-2002 02:00
- Locatie: Gelderland
- Contacteer:
-
- Berichten: 3083
- Lid geworden op: 03-04-2003 02:00
- Locatie: Barendrecht - Carnisselande
ik vis eigenlijk altijd met een laag eiwit gehalte
Als je er maar vertrouwen in hebt.
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Benny,
wanneer spreek je van hoog en wanneer van laag eiwitgehalte's?
Waar ligt de grens tussen beide meetwaarde's?
Sportieve groeten Henk
wanneer spreek je van hoog en wanneer van laag eiwitgehalte's?
Waar ligt de grens tussen beide meetwaarde's?
Sportieve groeten Henk
-
- Berichten: 4482
- Lid geworden op: 19-10-2002 02:00
- Locatie: Gelderland
- Contacteer:
Henk,
Ik denk dat dat voor iedereen verschillend is!
Maar met laag eiwit versta ik zo'n 20% en met hoog boven de 30%.
groetjes Benny
Ik denk dat dat voor iedereen verschillend is!
Maar met laag eiwit versta ik zo'n 20% en met hoog boven de 30%.
groetjes Benny
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Benny,
Bij een watertemp van 20 grC vind ik 15 al hoog genoeg en zal zeker niet boven de 17 uitkomen.
Bij watertemp van 5 grC vind ik 30 al hoog zat en zal zeker nooit hoger gaan dan die 30%.
Dus de ene keer is 17 al hoog,
een andere keer 30.
Sportieve groeten Henk
Bij een watertemp van 20 grC vind ik 15 al hoog genoeg en zal zeker niet boven de 17 uitkomen.
Bij watertemp van 5 grC vind ik 30 al hoog zat en zal zeker nooit hoger gaan dan die 30%.
Dus de ene keer is 17 al hoog,
een andere keer 30.
Sportieve groeten Henk
-
- Berichten: 68
- Lid geworden op: 19-09-2002 02:00
- Locatie: gelderland
Henk
Ik versta onder hoog eiwit meer dan 40 %.
Ik versta onder hoog eiwit meer dan 40 %.
-
- Berichten: 152
- Lid geworden op: 20-08-2002 02:00
Is het niet zo dat als de water temp lager wordt dat dan de darm activiteit van een karper (lees een vis) minder wordt hierdoor wordt het afbreken van eiwitten in de winter moeilijker. Dus daarom minder eiwitten gebruiken? Anders kan de vis er zelfs aan kapot gaan?
weet het niet zeker maar heb dit volgens mij ergens gelezen.
Groeten
weet het niet zeker maar heb dit volgens mij ergens gelezen.
Groeten
-
- Berichten: 164
- Lid geworden op: 19-05-2003 02:00
- Locatie: zoetermeer
Hallo
Ik vis in de winter met boilies met een eiwit percentage van rond de 23 a 24 procent. In de zomer is dat ongeveer 17 a 18 procent.
MVG
Remco
Ik vis in de winter met boilies met een eiwit percentage van rond de 23 a 24 procent. In de zomer is dat ongeveer 17 a 18 procent.
MVG
Remco