Ik zou bloem gebruiken wanneer mijn andere producten van de mix een wat grovere structuur bezitten.
Ik zou meel gebruiken wanneer de overige produkten wat fijner van structuur zijn.
Dus bloem als meel zijn goede binders en de voedingswaarde van het meel is wat hoger.
Maar wat het meest aan spreekt voor mij is de prijs.
En van die bloem met hogere eiwitpercentages dat is misschien belangrijk voor de bakker maar voor ons boilies zijn dat peanuts!
Ik zou het percentage in ons boilies wel niet hoger nemen dan 15à 20%!
WAAROM Tarwebloem ?
-
geert baillievier
- Berichten: 62
- Lid geworden op: 14-02-2006 12:33
- Locatie: Zwevegem/ Belgie
That's live!
- Hans Brinkel
- Berichten: 5271
- Lid geworden op: 04-02-2003 01:00
- Locatie: Zoetermeer
- Contacteer:
Was best wel een geinig topicje deze
Goede ouwe tijd
Goede ouwe tijd













