Ik trok maar een beetje aan je been.
1 ding zit er meestal niet in en dat is pinapple in welke vorm dan ook, wat niet wil zeggen dat het niet kan, er is niets op tegen om b.v. het sap uit blik te gebruiken of om ananas in de blender te mikken.
Als je daarvoor kiest is het een kwestie van proberen hoeveel je mix kan hebben.
Ik denk alleen dat het heel veel extra werk is en dat het je boilie niet echt beter maakt als je dit doet.
Wat er wel in zit is een pinapple flavour, de laatste tijd vaak in combinatie met buteric acid.
Verder kun je er alle kanten mee op.
Google maar eens op pineapple boile recipe/recept/rezept/maken
advies zelf draaien
-
- Berichten: 3296
- Lid geworden op: 28-05-2008 17:59
Ook met homies aan de hair, terwijl deze ook met vis'meel'readies en vispellets gemixed waren.
Aanvulling; maar ook met readies aan de hair, tussen de homies en vismeelpellets (afhankelijk van wel of niet voorgevoerd te hebben)...
Dat pineapple verhaal is idd zoals met aardbeien-, en peachboilies etc. Waar is 't fruit? Ook het geval met menig simpel readie vismeelbolletje. Valt het vismeel ver te zoeken.
Groeten, Marco.
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
- Peter van Loo
- Berichten: 1785
- Lid geworden op: 09-08-2011 00:41
- Locatie: Schiedam
Waar is de vis in een bol of waar is het fruit in een bol!! Tis maar net hoeveel je verwerkt.
Vis is er in meel/poeder en fruit is er in poeder, draai naar keuze en je hebt een benaming.
Groet, Peter
Ps uiteraard kunnen we ook op de vloeibare tour.
Vis is er in meel/poeder en fruit is er in poeder, draai naar keuze en je hebt een benaming.
Groet, Peter
Ps uiteraard kunnen we ook op de vloeibare tour.