mijn scheikunde leraar zei hetzelfde, eerlijk gezegd vertrouw ik hem meer dan wikipedia sterker nog, je kunt het zelf zien. neem een aansteker waar je de inhoud van kan zien. je zie daarin een vloeistof, wat er uit je aansteker komt is een gas. hoe komt dat nou? je aansteker staat onder druk.
mitsz van der kamp schreef:Hihi... discussieforum.
Waterdamp? Dat is water in gas fase en onzichtbaar. Wordt pas zichtbaar als het gas tot kleine waterdruppeltjes condenseert. Er is de hele dag waterdamp. De hoeveelheid waterdamp in de lucht wordt aangegeven door de luchtvochtigheid. Ook 020.
Gaat een tijd duren om boilies in stoom van 25 graden te koken. Maar als je daarvoor perse een duur apparaat wilt aanschaffen. Er is toch wel ietsje meer nodig om tot de gewenste stolling van het ei eiwit te komen.
Groet, Kees
===== Zen en de kunst van het karperen ====== ============Never too old============ ======= http://www.karperbeheer.nl/ =======
als je de amino's dan maar na het stomen toevoegd als de bollen uitgedroogdt zijn. en het verdampte water gaat vervangen tevens een beetje olie dat ze dan niet gaan scheuren. en dit dus niet in de bollen doet voor het stomen dan vervliegen deze aminozuren ook niet in je oventje. en werken deze stoffen wel ,anderst is het zonde van je portemonnee.
succes met je oventje en knal ze uit het water met deze mainline bollen the cell.... greets keesje.