Tijgernoten


Jan Willem Hilverts
Berichten: 1180
Lid geworden op: 10-09-2008 15:27
Contacteer:

20-06-2011 09:50

Martijn Nederpel schreef:Boilies zwellen ook op onder water...nooit iemand over gehoord


Mijn niet, die brokkelt af namelijk ;)
--- Toedeledokie ---

Jan Willem

http://www.jw-hilverts.nl
Martijn Nederpel
Berichten: 4864
Lid geworden op: 28-02-2002 01:00
Locatie: leeuwarden

20-06-2011 10:38

Je kan ze ook koken en dan in een oude koelbox doen, dan garen ze lekker lang na
Gebruikersavatar
leen goudappel
Berichten: 6376
Lid geworden op: 09-07-2008 17:11
Locatie: Trakker Armo

20-06-2011 12:32

ian van duyn schreef:Leen hoelang kook jij ze dan ?

Ian


word niet geweekt.
Ik pleur ze in de pan. Wacht tot het kookt,en vervolgens laat ik ze nog 2 tot 2 1/2 uur doorkoken en klaar. Paar scheppen hennep erbij op het einde en heb een slagerspan klaar staan.
.


Damp,zonnetje vogeltjes en de rust,dat is wat een mens belust
Gebruikersavatar
Dylan Fenijn
Berichten: 7
Lid geworden op: 11-03-2010 16:20
Locatie: Zwijndrecht

28-06-2011 19:28

Mijn ervaringen zijn dat het eigenlijk niks uitmaakt of je nou voorweekt, langer kookt of naweekt.
Ik heb met allerlei combinaties gevangen.

Mijn favoriete manier om tijgers te bereiden is:
-24 uur laten weken
-koken in dat vocht en meteen flink wat suiker toevoegen
-na een kwartier koken een (trappisten)biertje toevoegen
-na een half uur/3 kwartier gas er onder vandaan
-in een luchtdichte pot/emmer in het kookvocht bewaren
Carpe diem baby!