polenta-maisbloem


Gebruikersavatar
mitsz van der kamp
Berichten: 6100
Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
Locatie: amsterdam
Contacteer:

18-01-2010 07:32

tomba verwey schreef:zout is aleen een smaak versterker !
en de vissen worden er loom van onderwater (langzaam) .
zout is dus een goede toevoegijng bij het maken van een vaste voerstek ... maar instant vind ik het persoonlijk een beetje zinloos .
:wink:



Misschien moesten we het maar niet meer doen?

http://www.jstor.org/pss/30161339
Gebruikersavatar
tomba verwey
Berichten: 731
Lid geworden op: 17-12-2009 14:05
Locatie: Rijen NB

18-01-2010 11:22

idd we kappen dr maar mee mitsz ... anders hebben we weer 5 pagina's vol:p
http://www.hengelsportfauna.nl
Als ze me missen ben ik vissen!
Gebruikersavatar
Christian Hummelink
Berichten: 1857
Lid geworden op: 02-10-2005 22:56
Locatie: Zwolle

10-02-2010 19:44

Sorry dat ik er toch nog op reageer, maar het gaat hier om zout opgelost in het water en de osmotische waarde die van invloed is op de vissen. Ik neem aan dat 20g zout/kg boilies vrij weinig doet voor de osmotische waarde van een water...

p.s. Mitz, ik heb je een pb gestuurd met o.a. een vraag over polenta aangezien ik er ook niet helemaal uit kom 8)

Groeten Christian
Penvissen, omdat een wegzakker een mooie opsteker kan zijn!
http://www.karperbeheer.nl, word lid van de BVK!