Ger Milius schreef:ik probeer het nog één keer,
als suiker vocht uit je boilie ontrekt, en flavour kun je onder de noemer vocht scharen, is de suiker toch een transportmiddel om je flavour sneller te laten uitwasemen.
bovendien weet je wel wat er met je suikermoleculen gebeurd als je er vocht(flavour) aan toevoegd Tomba?
juist dan weet je ook waarom suiker wateroplosbaar wordt,
that's it, koud of warm oplossen doet het.
Ger
zo had ik suiker nognieteens gezien als transportmiddel Ger!
idd een hele goede joh.....
in de theorie zou je hiervoor ook zout kunnen gebruiken als ik het goed begrijp!???
Ik gebruik zout om andere redenen want het is een zeer mooi product !
Douwe Bijlsma schreef:Tomba je hoeft niet een nietszeggend antwoord te geven, je kunt ook gewoon proberen om het te begrijpen wat er gezegd wordt.
Ger legt het mechaniek al uit, doe er je voordeel mee zou ik haast willen zeggen.
Het was alles behalve lullig bedoeld Douwe! sorry als je t maby zo opvat.
maar suiker lost niet snel op in water! en weet ook wel dat je een glas water niet kan vergelijken met een stromend kanaal ... en dat hierin zeker vergelijkingen zitten.
gr Tomba