Is dit nou een discussieboard of niet,
Ik laat je lekker door lullen Klaas want als jij gelijk begint met te schelden dan hoef ik verder niets meer te zeggen!
Bewaarmethoden Eigenmaak boilies
-
- Berichten: 396
- Lid geworden op: 02-12-2004 11:50
Mensen, keukenzout of zeezout, wat maakt het uit; het gaat hier om boilies langer goed te houden! Of je nu keukenzout of zeezout gebruikt, het heeft dezelfde werking
Gr. Lex
Gr. Lex
Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan: KSN!
- Marck de Jongh
- Berichten: 491
- Lid geworden op: 28-04-2004 17:27
- Locatie: Blaricum/Velp
- Contacteer:
Jesse:p is juist leuk toch? Maar het gaat trouwens niet alleen om het goed houden. Als ik enigzins het idee had gehad dat het de smaak van mijn boilies beinvloedde, had ik het niet gedaan...
The Carp, The Whole Carp, And Nothing But The Carp, So Help Me God...
Binnekort online, http://www.karpertotaal.nl!
PR NL: 24 pond spiegel
PR FA: 28 pond Spiegel
Binnekort online, http://www.karpertotaal.nl!
PR NL: 24 pond spiegel
PR FA: 28 pond Spiegel
- rik ligthart
- Berichten: 231
- Lid geworden op: 01-09-2005 22:02
- Contacteer:
Zout versterkt de smaak dus waarom had je het anders niet gedaan?
Rik
Rik
-
- Berichten: 4624
- Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
- Marck de Jongh
- Berichten: 491
- Lid geworden op: 28-04-2004 17:27
- Locatie: Blaricum/Velp
- Contacteer:
rik ligthart schreef:Zout versterkt de smaak dus waarom had je het anders niet gedaan?
Rik
Ik bedoelde de smaak negatief beinvloedde natuurlijk
En wat Klaas betreft: Je hebt helemaal gelijk
The Carp, The Whole Carp, And Nothing But The Carp, So Help Me God...
Binnekort online, http://www.karpertotaal.nl!
PR NL: 24 pond spiegel
PR FA: 28 pond Spiegel
Binnekort online, http://www.karpertotaal.nl!
PR NL: 24 pond spiegel
PR FA: 28 pond Spiegel