Bewaarmethoden Eigenmaak boilies


Gebruikersavatar
Jesse Oud
Berichten: 344
Lid geworden op: 26-08-2005 17:43

03-03-2006 12:16

Is dit nou een discussieboard of niet,

Ik laat je lekker door lullen Klaas want als jij gelijk begint met te schelden dan hoef ik verder niets meer te zeggen! :P
Vissen is gezond!
Lex Roording
Berichten: 396
Lid geworden op: 02-12-2004 11:50

03-03-2006 12:20

Mensen, keukenzout of zeezout, wat maakt het uit; het gaat hier om boilies langer goed te houden! Of je nu keukenzout of zeezout gebruikt, het heeft dezelfde werking :wink:

Gr. Lex :D
Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan: KSN!
Gebruikersavatar
Marck de Jongh
Berichten: 491
Lid geworden op: 28-04-2004 17:27
Locatie: Blaricum/Velp
Contacteer:

03-03-2006 12:23

Jesse:p is juist leuk toch? :P Maar het gaat trouwens niet alleen om het goed houden. Als ik enigzins het idee had gehad dat het de smaak van mijn boilies beinvloedde, had ik het niet gedaan...
The Carp, The Whole Carp, And Nothing But The Carp, So Help Me God...

Binnekort online, http://www.karpertotaal.nl!
PR NL: 24 pond spiegel
PR FA: 28 pond Spiegel
Gebruikersavatar
rik ligthart
Berichten: 231
Lid geworden op: 01-09-2005 22:02
Contacteer:

03-03-2006 12:29

Zout versterkt de smaak dus waarom had je het anders niet gedaan?

Rik
Klaas van den Herik
Berichten: 4624
Lid geworden op: 06-01-2002 01:00

03-03-2006 12:41

de meeste bewaarmiddellen zijn niet chemisch.

http://www.food-info.net/nl/e/e200-300.htm
Gebruikersavatar
Marck de Jongh
Berichten: 491
Lid geworden op: 28-04-2004 17:27
Locatie: Blaricum/Velp
Contacteer:

03-03-2006 12:58

rik ligthart schreef:Zout versterkt de smaak dus waarom had je het anders niet gedaan?

Rik


Ik bedoelde de smaak negatief beinvloedde natuurlijk :wink:

En wat Klaas betreft: Je hebt helemaal gelijk :lol: :P
The Carp, The Whole Carp, And Nothing But The Carp, So Help Me God...

Binnekort online, http://www.karpertotaal.nl!
PR NL: 24 pond spiegel
PR FA: 28 pond Spiegel