Alternatieven voor Robin Red?


janwillem hilverts

02-03-2005 13:45

kevin diederen schreef:20 gram paprikapoeder,
20 gram chilliepoeder,
10 gram cayennepeper,


doe je dit op een kilo totaal mix kevin of voeg je dit bij je eieren toe :wink: ?
kevin diederen
Berichten: 3862
Lid geworden op: 28-09-2003 02:00
Locatie: Zuid Nederland

02-03-2005 14:56

Je zou hiervoor gewoon van die 50 gram busjes uit de supermarkt kunnen halen en dan 2 busjes paprikapoeder, 2 busjes chilliepoeder en 1 busje cayennepeper kunnen pakken en deze mengen.
Ik zou er echter niet meer dan 2 eetlepels per kg mix van gebruiken.Eerder zelfs net 1 eetlepel.
Met vriendelijke groet,

Kevin Diederen
Benny van de Werfhorst
Berichten: 4482
Lid geworden op: 19-10-2002 02:00
Locatie: Gelderland
Contacteer:

02-03-2005 15:42

Kevin,

Niet te bang zijn met kruiden, dat je overdoseerd! 3 a 5% moet makkelijk
kunnen....

Klaas,

Een mooie lijst voor mensen die gebruik willen maken van kruiden, maar zul-
len ze eventueel ook aan particulieren leveren; als je genoeg afneemt...?

groetjes Benny
kevin diederen
Berichten: 3862
Lid geworden op: 28-09-2003 02:00
Locatie: Zuid Nederland

02-03-2005 16:50

Benny,

Bang zijn om teveel te gebruiken hoef je inderdaad niet.Maar wat wel al snel het geval is, is dat de kruiden echt de totale geur van de boilie bepalen.Zelf heb ik nu al veel boilies gedraaid met kruiden en moet ik zeggen dat ik, als ik er een flavour naast gebruik de flavour vrijwel niet meer ruik als ik 5% kruiden gebruik.En daar zaten echte stinkers als Scopex bij.
Met vriendelijke groet,

Kevin Diederen
Ulco Bosma
Berichten: 546
Lid geworden op: 12-01-2002 01:00
Locatie: Leeuwarden
Contacteer:

02-03-2005 19:04

Dus gewoon flavour weglaten :)

Mvg Ulco,
kevin diederen
Berichten: 3862
Lid geworden op: 28-09-2003 02:00
Locatie: Zuid Nederland

02-03-2005 19:35

Dat uiteraard...

Maar dan hoeft het aas nog niet als een gek te meuren naar kruiden vind ik dan.Maar dit heeft dan ook te maken met het feit dat ik rekening hou met "mama" aangezien ik de boilies altijd in de garage maak.
Met vriendelijke groet,

Kevin Diederen