![:wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Klopt het wel een beetje wat ik schrijf, of zit ik er heel erg naast?/heb jj andere ideen erover?
Dries Jacke schreef:Mooi allemaal, maar hoe zit het nu met de samenstelling als je je bol gaat koken of stomen.
Laten we ff van stomen uitgaan. Een hoge temp die thuis bijna niet te controleren is
Mijn vraag, hoe is je samenstelling van voedingswaarden eiwitten, koolhydraten) en amino's triggers enz na het bereidingsproces? Na al dat gereken, zwoegen en draaien, is je bol dan nog steeds zo goed qua samenstelling?
Fred Hazenbroek schreef:Vraag me wel af hoe je er bij kwam om met visjes te gaan karperen?
Dries Jacke schreef:ik dacht ga weer ff terug naar het onderwerp van het topic ipv praten over slakken waar niemand mee vist of zal gaan vissen
Dries Jacke schreef:Mooi allemaal, maar hoe zit het nu met de samenstelling als je je bol gaat koken of stomen.
Laten we ff van stomen uitgaan. Een hoge temp die thuis bijna niet te controleren is
Mijn vraag, hoe is je samenstelling van voedingswaarden eiwitten, koolhydraten) en amino's triggers enz na het bereidingsproces? Na al dat gereken, zwoegen en draaien, is je bol dan nog steeds zo goed qua samenstelling?