![8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Afbeelding](https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/t1.0-9/p480x480/10730854_753561781347482_3266385172799681971_n.png?oh=5b18bc7260bf723e707cdeead4a9bb6e&oe=5508D3C7&__gda__=1426060130_c777e3d0c81a83a393ca95f0174c81bb)
![Afbeelding](http://www.ccmoore.com/images/competition-section/geoff_kemp_flavours_200.jpg)
Zou Luc de Baets hier een lepel in de pap hebben gehad... Zie de laatste tijd wat Luc de Baets/Ccmoore foto's...
Mike Verhoeff schreef:Zou Luc de Baets hier een lepel in de pap hebben gehad... Zie de laatste tijd wat Luc de Baets/Ccmoore foto's...
Hoe dan ook, wat ik me afvraag. Flavours als Green Zing e.d. zouden niet meer hetzelfde kunnen zijn omdat de destijds gebruikte oplosmiddelen/grondstoffen niet meer verkrijgbaar zouden zijn of niet meer gebruikt mogen worden binnen de EU. Tenminste, dat is mij meermaals verteld. Hoe zit het met de verklaring, 'het originele product'?
Als het waar is wat betreft deze grondstoffen, leuk maar dan is een flavour qua samenstelling en dus vangkracht niet meer hetzelfde!?!
Wat was dat een top-flavour, hele wateren mee leeg getrokken in de jaren 80.