boilie pics is het wat of niet.....
-
- Berichten: 2391
- Lid geworden op: 12-01-2010 21:58
- Locatie: poeldijk
Kan jij dat zien dan?
Let op slagboom !
- Antoinette den Os
- Berichten: 262
- Lid geworden op: 09-03-2014 18:41
- Locatie: Oudenhoorn
- Contacteer:
Dus van een foto moeten beoordelen of een boilie goed is of niet? volgens mij sla je dan de plank volledig mis, het gaat niet om het uiterlijk maar om het complete plaatje (dus ook de ingrediënten en watie onder water doet)
Wie achter de kudde aanloopt trapt in de stront van anderen
- Antoinette den Os
- Berichten: 262
- Lid geworden op: 09-03-2014 18:41
- Locatie: Oudenhoorn
- Contacteer:
alsof je een recept kan ontdekken aan een foto
Wie achter de kudde aanloopt trapt in de stront van anderen
- wally de weijer
- Berichten: 462
- Lid geworden op: 03-06-2011 23:33
Antoinette den Os schreef:Dus van een foto moeten beoordelen of een boilie goed is of niet? volgens mij sla je dan de plank volledig mis, het gaat niet om het uiterlijk maar om het complete plaatje (dus ook de ingrediënten en watie onder water doet)
waarom dan wel een rig op de foto en niet een boilie.
een rig weet je ook pas of die goed is als je er een vis mee vangt.
en geloof me als ik met een plank sla dat ik niet mis......
-
- Berichten: 2837
- Lid geworden op: 12-03-2011 22:32
- Locatie: Duiven
Volgens mij smaakt ie wel goed, Wally.
- Peter van Loo
- Berichten: 1785
- Lid geworden op: 09-08-2011 00:41
- Locatie: Schiedam
Met oud en nieuw zullen die bollen/dumbels het best eens goed kunnen doen.
Poedersuiker als dip en knallen maar.
Groet, Peter
Ps leuk topic verders hoor, ballen kijken!!!
Poedersuiker als dip en knallen maar.
Groet, Peter
Ps leuk topic verders hoor, ballen kijken!!!
-
- Berichten: 2837
- Lid geworden op: 12-03-2011 22:32
- Locatie: Duiven
- Antoinette den Os
- Berichten: 262
- Lid geworden op: 09-03-2014 18:41
- Locatie: Oudenhoorn
- Contacteer:
Peter van Loo schreef:Ps leuk topic verders hoor, ballen kijken!!!
Moet je wel ballen voor hebben uiteraard
Wie achter de kudde aanloopt trapt in de stront van anderen
- Peter van Loo
- Berichten: 1785
- Lid geworden op: 09-08-2011 00:41
- Locatie: Schiedam
Ik durf het haast niet te vragen Antoinette, gooi je haar eens los.
Groet, Peter
Ps dit gaat de verkeerde kant op hoor Wally!!!!
Groet, Peter
Ps dit gaat de verkeerde kant op hoor Wally!!!!
- wally de weijer
- Berichten: 462
- Lid geworden op: 03-06-2011 23:33
lijkt erop peter,maar het lijkt er ook op dat niemand zijn of haar ballen durft te showen hier....
- Peter van Loo
- Berichten: 1785
- Lid geworden op: 09-08-2011 00:41
- Locatie: Schiedam
Inderdaad Bert je hebt die jumpende olifant ff rust gegeven zie ik, nu weer een springende haai!!!
Groet, Peter
Ps zie dat je z'n slurf aan Victoria gegeven hebt, als die maar niet gaat springen.
Groet, Peter
Ps zie dat je z'n slurf aan Victoria gegeven hebt, als die maar niet gaat springen.
-
- Berichten: 1476
- Lid geworden op: 17-11-2009 22:25
Kan helaas niet een fotootje laten zien, maar heb wel zo’n dertig recepten in mijn database.
Heb overigens geen geheimen!
Deze mix ik afgelopen avond gedraaid:
Tarwebloem 150 gram
Maïsbloem 100 gram
Maïsgries 75 gram
Vismeel l.t. 200 gram
Robin Red 125 gram
Whey perfection (Body & Fitshop) 100 gram
Cede protein mix 150 gram
Tarwekiemen 75 gram
Fructose 15 gram
Keukenzout 10 gram
Toevoegingen:
Kikkoman sojasaus 1,5 ml. per ei
Squid fish sauce 1,5 ml. per ei
Essential oil sweet orange 1 druppel per ei
Wally, durf jij ook met de billen bloot?
Fotootje downloaden kunnen we allemaal wel hoor!
Heb overigens geen geheimen!
Deze mix ik afgelopen avond gedraaid:
Tarwebloem 150 gram
Maïsbloem 100 gram
Maïsgries 75 gram
Vismeel l.t. 200 gram
Robin Red 125 gram
Whey perfection (Body & Fitshop) 100 gram
Cede protein mix 150 gram
Tarwekiemen 75 gram
Fructose 15 gram
Keukenzout 10 gram
Toevoegingen:
Kikkoman sojasaus 1,5 ml. per ei
Squid fish sauce 1,5 ml. per ei
Essential oil sweet orange 1 druppel per ei
Wally, durf jij ook met de billen bloot?
Fotootje downloaden kunnen we allemaal wel hoor!
- wally de weijer
- Berichten: 462
- Lid geworden op: 03-06-2011 23:33
-
- Berichten: 2837
- Lid geworden op: 12-03-2011 22:32
- Locatie: Duiven
Wally,
Het gaat er niet om hoe een boilie eruit ziet, is niet interessant. De karper vindt zijn voedsel ook in het donker, en dan is de smaak en geur belangrijker in de meeste gevallen. De inhoud dus. Vandaar dat Hilco zijn/een receptje neerzet. Op de rivier gelden weer andere normen, vind ik.
Dus: zinvol is het niet om hier fotoos van boilies te plaatsen , om te beoordelen of ze goed zijn, in tegenstelling tot rigs.
Het gaat er niet om hoe een boilie eruit ziet, is niet interessant. De karper vindt zijn voedsel ook in het donker, en dan is de smaak en geur belangrijker in de meeste gevallen. De inhoud dus. Vandaar dat Hilco zijn/een receptje neerzet. Op de rivier gelden weer andere normen, vind ik.
Dus: zinvol is het niet om hier fotoos van boilies te plaatsen , om te beoordelen of ze goed zijn, in tegenstelling tot rigs.
-
- Berichten: 215
- Lid geworden op: 11-02-2014 16:29
750 gr frolic
Ik vond ze al zoveel op hondenbrokken lijken.
Alleen heb jij nu "luxe hondenbrokken" gemaakt
*betekend niet dat het niet vangt, want op hondenbrokken wordt ook genoeg gevangen.
Succes ermee.
Groet Jeffrey
- wally de weijer
- Berichten: 462
- Lid geworden op: 03-06-2011 23:33
@frenk dit gaat ook niet over of het zinvol is of niet maar er mag toch wel een topic zijn waar je je boilies mag posten.
lijkt me leuk om het product achter het recept te zien.
lijkt me leuk om het product achter het recept te zien.
-
- Berichten: 2837
- Lid geworden op: 12-03-2011 22:32
- Locatie: Duiven
Als je dat nu in eerste instantie erbij zette, kreeg je ook niet die rare reacties.
Lees je eigen topic eens, dan ben je het toch wel met me eens.
had je meteen je recept erbij gezet, was er meer duidelijkheid geweest, wat je doel was van dit topic.
Succes verder!
Lees je eigen topic eens, dan ben je het toch wel met me eens.
had je meteen je recept erbij gezet, was er meer duidelijkheid geweest, wat je doel was van dit topic.
Succes verder!
-
- Berichten: 1476
- Lid geworden op: 17-11-2009 22:25
Wally,
Jouw recept vangt natuurlijk altijd wel, heb vroeger heel veel gevangen op de Brekkies.
Malen, een binder en uitharder en vangen maar!
Overigens denk ik wel dat er in die tijd veel leukere ingrediënten in de honden- en kattenbrokken zaten.
Tegenwoordig is soja het toverwoord. Moet de industrie er b.v. wel wat liver digest door heen gooien, anders lusten de honden (en katten) er geen brood van.
Waarom overigens maar 25 gram Trouvit?
Jouw recept vangt natuurlijk altijd wel, heb vroeger heel veel gevangen op de Brekkies.
Malen, een binder en uitharder en vangen maar!
Overigens denk ik wel dat er in die tijd veel leukere ingrediënten in de honden- en kattenbrokken zaten.
Tegenwoordig is soja het toverwoord. Moet de industrie er b.v. wel wat liver digest door heen gooien, anders lusten de honden (en katten) er geen brood van.
Waarom overigens maar 25 gram Trouvit?