hardheid vraag pinda, notenmix


Plaats reactie
Gebruikersavatar
Bas Bro
Berichten: 899
Lid geworden op: 18-02-2007 19:23

01-04-2014 22:58

Ik heb een vraagje voor ik in bulk ga aanschaffen:

Ik zit een beetje met de hardheid, ik hoef geen keiharde ballen maar denk je dat dit hard genoeg blijft?
Ik wil 60 kg mix gaan aanschaffen en weet uit ervaring wel dat het draait.

Ik wil:

50% soja-gries-polenta in gelijke delen
20% pindameel getoast
20% tijgernotenmeel
10% gemalen hennep getoast

Het hoeft dus niet te duur want is voor NH kanaal voor van de zomer.
Ik hoop dat iemand wat feedback wilt geven, alvast bedankt!

ps Mitsz je was altijd erg behulpzaam mbt tot mijn trassi vragen, ik heb je 2x gepbt over deze mix maar nooit antwoord ontvangen, is dat met opzet?

mvg Bas
Mvg Bas
Gebruikersavatar
mitsz van der kamp
Berichten: 6100
Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
Locatie: amsterdam
Contacteer:

01-04-2014 23:02

Nee Bas dat was t niet. Ik was een periode offline. Vandaar...

Gooi er nog een 5% ei compound tegenaan en ze zullen hard genoeg zijn.

Sorry voor de ongemakken ouwe reus.

Succes ermee! :D
Gebruikersavatar
Bas Bro
Berichten: 899
Lid geworden op: 18-02-2007 19:23

02-04-2014 10:56

Afbeelding
Mvg Bas
Gebruikersavatar
mitsz van der kamp
Berichten: 6100
Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
Locatie: amsterdam
Contacteer:

02-04-2014 11:50

Haha!

Ik ga zulke popup's maken. Met armpjes eraan. hihi

Vang ze Bas!
lorenzo plancke
Berichten: 141
Lid geworden op: 20-05-2013 16:12

03-04-2014 20:33

Bas
Ik vis met een soortgelijke mix en wat mij opvalt dat de mix beter vangt met vers gemalen tijgers en pindanoten ipv meel. Zoals Mitsz aanheeft ze zullen hard genoeg worden de mijne worden ook hard genoeg en dat met versgemalen noten.
MVG Lorenzo
Gebruikersavatar
Bas Bro
Berichten: 899
Lid geworden op: 18-02-2007 19:23

06-04-2014 21:15

grappig lorenzo, ik heb juist betere ervaringen met getoast pindameel dan vers gemalen pinda's.
Mvg Bas
lorenzo plancke
Berichten: 141
Lid geworden op: 20-05-2013 16:12

07-04-2014 19:56

HAllo Bas
Ik had het eigenlijk over gewoon pindameel ik had niet zien staan dat het om getoast plndameel hing daar heb ik geen ervaring mee enkel ervaring met gewoon pindameel .
MVG Lorenzo
Plaats reactie