Hallo
Weet er soms iemand ongeveer de bestandsdelen van epiceine.
MVG Lorenzo
epiceine
- Kees Ouwehand
- Berichten: 11597
- Lid geworden op: 07-01-2002 01:00
- Locatie: Nederland
Ongeveer:
200 g roomboter
3 eieren
150 g honing
2 koffielepels bakpoeder
1 g zout
350 g bloem
50 gr fijngemalen hazelnoten
10 cl rum
1 theelepel karmadon
1 theelepel kaneelpoeder
1/2 theelepel gemberpoeder
1 g vanille-essence
50 g geconfijte citroen
50 g geconfijte appelsienschil
100 g gedroogde abrikozen (in stukjes)
150 g geroosterde hazelnoten (in plakjes of grofgehakt)
200 g roomboter
3 eieren
150 g honing
2 koffielepels bakpoeder
1 g zout
350 g bloem
50 gr fijngemalen hazelnoten
10 cl rum
1 theelepel karmadon
1 theelepel kaneelpoeder
1/2 theelepel gemberpoeder
1 g vanille-essence
50 g geconfijte citroen
50 g geconfijte appelsienschil
100 g gedroogde abrikozen (in stukjes)
150 g geroosterde hazelnoten (in plakjes of grofgehakt)
===== Zen en de kunst van het karperen ======
============Never too old============
======= http://www.karperbeheer.nl/ =======
============Never too old============
======= http://www.karperbeheer.nl/ =======
- Peter van Loo
- Berichten: 1785
- Lid geworden op: 09-08-2011 00:41
- Locatie: Schiedam
En dan heb je een overheerlijke kruidkoek!!
Groet, Peter
Groet, Peter
-
- Berichten: 141
- Lid geworden op: 20-05-2013 16:12
Bedankt heren
Hoeveel zou het maximum zijn dat je in je boiliemix kan steken.
Met een basis van polenta tarwegries en sojameel als niemand het weet probeer ik het wel eens de komende week .
MVG lorenzo
Hoeveel zou het maximum zijn dat je in je boiliemix kan steken.
Met een basis van polenta tarwegries en sojameel als niemand het weet probeer ik het wel eens de komende week .
MVG lorenzo