Frolic boillies


Plaats reactie
Jacco vhouwingen
Berichten: 96
Lid geworden op: 10-07-2012 00:09
Locatie: Lelystad

23-02-2013 13:36

Hallo,

Ik heb net even 100 gram frolic boillies gekookt. Ik ben niet ervaren met het maken van boillies maar net na Het koken hebben de boillies helemaal geen geur. Ze ruiken alleen een beetje naar deeg. Komt de geur van de frolic nog terug of blijft het bij deze geur?

Groetjes
peter de buyser
Berichten: 61
Lid geworden op: 07-08-2010 17:26

24-02-2013 12:08

Jacco vhouwingen schreef:Hallo,

Ik heb net even 100 gram frolic boillies gekookt. Ik ben niet ervaren met het maken van boillies maar net na Het koken hebben de boillies helemaal geen geur. Ze ruiken alleen een beetje naar deeg. Komt de geur van de frolic nog terug of blijft het bij deze geur?

Groetjes

Vertel eerst hoe je aan Frolic boilies komt. Als je kookt zul je altijd smaak en geur verliezen. Wat wil je bereiken ?
Marco Mostert
Berichten: 3296
Lid geworden op: 28-05-2008 17:59

24-02-2013 12:38

Wat is de hoeveelheid frolic in je boilies? Dat is zeer bepalend voor het eindresultaat.

Op pagina 9 van het topc Boilie Boeren staan ook wat receptjes en tips voor het maken van een frolic bol.
Groeten, Marco.

..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid 8).
Gebruikersavatar
Ivo Smeets
Berichten: 113
Lid geworden op: 29-12-2007 20:33
Locatie: Elsloo

24-02-2013 16:49

Als je je frolicbollen stoomt, dan blijft een heleboel smaak en geur bewaard.

Frolicbollen koken ben ik in ieder geval geen voorstander van.
Weinig tijd is ook tijd!
Plaats reactie