Hydro proteins


Plaats reactie
Klaas vd Herik
Berichten: 2844
Lid geworden op: 29-03-2011 19:22

05-12-2012 08:13

Ik word helemaal gek gespammed momenteel. 1tje liet niet los. Die werkte dan zeker?


Kwam eigenlijk dat ik getriggerd werd door een nieuw ingrediënt. Ik ken het niet, wie kan mij helpen?

Het heet hydro pro.

Wat is het?
Hoeveel kan je gebruiken?
Wat doet het?
Wanneer?
Waarom?

Al vast bedankt voor de info.

MVG

Klaas
It's okay 2 pay
Gebruikersavatar
Peter van Loo
Berichten: 1785
Lid geworden op: 09-08-2011 00:41
Locatie: Schiedam

05-12-2012 15:01

Interessant Klaas!!!

Wat is het: predigisted whey proteïn
Hoeveelheid: 3-4 gram/kilo menselijk lichaam. 50 gr op een kg mix.
Wat doet het: opbouw spiermassa.

Het spul wordt zeer snel en goed opgenomen in het lichaam en zéér verteerbaar.

Groet, Peter
Gebruikersavatar
bert kamp
Berichten: 2343
Lid geworden op: 01-10-2002 02:00
Locatie: almelo

05-12-2012 19:00

http://nl.wikipedia.org/wiki/Hydrolyse
Hydrolyse van de peptidebinding in eiwitten breekt de eiwitten af tot kleinere polypeptiden en uiteindelijk tot aminozuren.
http://www.gnc.com/product/index.jsp?productId=3839127
Nu $63.99 voor 1590 gram, zeg maar $40 per kilo.
Het wordt gebruikt als voedingssupplement voor bodybuilders(en sporters in het algemeen) en voor mensen die verzwakt zijn na bijvoorbeeld ziekte.
Ik had er al eens eerder naar gekeken maar ik vond het te duur en het is nog maar de vraag of het zoveel beter is in een boilie dan gewoon wei poeder of vitamealo.
Fred Hazenbroek
Berichten: 1976
Lid geworden op: 04-12-2004 00:32
Locatie: z-h

05-12-2012 20:40

FF navragen bij "de Russen"
Ach man..Ga toch vissen !!
Klaas vd Herik
Berichten: 2844
Lid geworden op: 29-03-2011 19:22

06-12-2012 07:25

googlen snap ik ook wel echter hydrolyse kon ik er niet van maken.
It's okay 2 pay
Klaas vd Herik
Berichten: 2844
Lid geworden op: 29-03-2011 19:22

06-12-2012 08:13

Hydrolyse van vetten levert glycerol en vetzuren.


Is het tekort door de bocht als ik zeg, dat wanneer een shelf life, shelf life wordt door toevoeging van glycerol, er al gauw sprake is van hydrolyse?
It's okay 2 pay
Gebruikersavatar
James warner
Berichten: 1241
Lid geworden op: 23-09-2009 20:08
Locatie: Zuid West Nederland

06-12-2012 17:48

Het is dus eigenlijk gewoon Whey hydrosilaat?
http://www.bodyenfitshop.nl/eiwittenwhey/whey-proteine/dymatize/whey-hydrolisaat-iso-100/

In ieder geval niet persee 40 euri per kilo.

Het is een stuk beter verteerbaar dan de eerste whey vormen bijvoorbeeld whey concentraat 80%
Daarna krijg je whey isolaat en dan hydrosilaat. Amino's al the way.

Vloeibare amino's nodig maar "speciale" vismerken duur? http://www.bodyenfitshop.nl/aminozuren/aminozuren-vloeibaar/body-fit-sportsnutrition/amino-direct/

15 euro per liter
ONDER WELK SCHRIFT????

Hey babe, wanna come over to myspace and twitter my yahoo till I google all over your facebook?
Gebruikersavatar
bert kamp
Berichten: 2343
Lid geworden op: 01-10-2002 02:00
Locatie: almelo

06-12-2012 20:44

Klaas vd Herik schreef:Is het tekort door de bocht als ik zeg, dat wanneer een shelf life, shelf life wordt door toevoeging van glycerol, er al gauw sprake is van hydrolyse?

Ja, glycerol kun je maken dmv van hydrolyse, het is het product van, niet de oorzaak van.
Weet je zeker dat glycerol als conserveringsmiddel wordt gebruikt ? Ik heb net een vriend gevraagd(chemicus) en die zegt desgevraagd:
<bert> so conclusion: you can't use glycerol to replace water in dough
<bert> make dough with it
<bert> that's what i dont understand
<hocy> total replacement? nope. in parts, yes.
<hocy> but the benefit of doing so is doubtful
<bert> ok, thx
Gebruikersavatar
bert kamp
Berichten: 2343
Lid geworden op: 01-10-2002 02:00
Locatie: almelo

06-12-2012 21:13

James warner schreef:In ieder geval niet persee 40 euri per kilo.

$40 = €30
2270 gram voor €59,90 = €26,38 per kilo, niet zo veel verschil en nog steeds duur.

Wat betreft de vrijkomende aminozuren, je kunt niet automatisch aannemen dat dit ook vis aantrekt, er zijn namelijk water oplosbare(hydrofiel) en waterafstotende(hydrofoob) aminos. Dat vloeibare spul zou dus moeten werken.
De snelle opname is ook niet per se een pre, ik zou het niet aan mijn puppy geven(of aan kleine kinderen).
Klaas vd Herik
Berichten: 2844
Lid geworden op: 29-03-2011 19:22

07-12-2012 07:06

Bert,

Hebben we het over BG of PG?

PG? zit in veel flavours en is tot 13% aangetoond in een flink aantal shelf life bollen.

PG wordt btw als atractor gezien in de zalmkweek. Ze motten die soya niet puur.

En nee Leon, laat dit aub gewoon een DB blijven waar je met elkaar van gedachten kan wisselen.

MVG

Klaas
It's okay 2 pay
Gebruikersavatar
James warner
Berichten: 1241
Lid geworden op: 23-09-2009 20:08
Locatie: Zuid West Nederland

07-12-2012 08:23

Nash komt ook volgend jaar met hydro spullen. Hydro vleesmeel bijvoorbeeld. En pure "vet powder", alsof vismeel en eitjes niet vet genoeg zijn....
ONDER WELK SCHRIFT????

Hey babe, wanna come over to myspace and twitter my yahoo till I google all over your facebook?
Gebruikersavatar
bert kamp
Berichten: 2343
Lid geworden op: 01-10-2002 02:00
Locatie: almelo

07-12-2012 12:03

Klaas, ik neem aan Propylene glycol, wat je bedoelt met BG weet ik niet, ik ben geen chemicus :)
henry hummmel
Berichten: 524
Lid geworden op: 20-10-2007 15:57
Locatie: ter apel
Contacteer:

07-12-2012 13:15

weet je wat me wel opviel is dat de vissen voor mijn gevoel een stuk sterker waren naar een voersessie met wey poeder in mijn bollen , ze hadden veel meer energie en op de kant ook nog .
Plaats reactie