Ik wil eens gaan experimenteren met een zoete vis-boillie.
Mijn recept is als volgt:
140 gram Sojameel
120 gram Vismeel
100 gram Caseïne 30 Mesh
90 gram Wouwbloem
60 gram Polentabloem
90 gram Robin Red
Mango flavour
Grove stukjes eierschaal
6 eieren
Wat vinden jullie hier van? Zijn er ingredienten die jullie zouden toevoegen of weglaten/veranderen? Misschien vis-olie erbij? Gemalen sardientjes op olie-basis?
Ik hoor het graag van jullie! Alvast bedankt!
Zoete Fish boillie
- rob beniest
- Berichten: 90
- Lid geworden op: 23-08-2007 20:55
- Locatie: zuid holland
Danny Zinken schreef:Ik wil eens gaan experimenteren met een zoete vis-boillie.
Mijn recept is als volgt:
140 gram Sojameel
120 gram Vismeel
100 gram Caseïne 30 Mesh
90 gram Wouwbloem
60 gram Polentabloem
90 gram Robin Red
Mango flavour
Grove stukjes eierschaal
6 eieren
Wat vinden jullie hier van? Zijn er ingredienten die jullie zouden toevoegen of weglaten/veranderen? Misschien vis-olie erbij? Gemalen sardientjes op olie-basis?
Ik hoor het graag van jullie! Alvast bedankt!
sweetner lekker zoet 2ml per kilo(dave thorp sweetner)
als ze me missen ben ik er niet
- Eus Molewijk
- Berichten: 2418
- Lid geworden op: 13-01-2002 01:00
- Contacteer:
Dat gaat een erg gesloten boilie worden. Ik zou de polentabloem of wouwbloem vervangen voor maismeel.
Ook vind een Caseïne 30 Mesh een jaren 80 product dat ik zelf niet meer zou gebruiken. Liever iets van Vitamealo en wat meer vismeel er in.
Succes.
Ook vind een Caseïne 30 Mesh een jaren 80 product dat ik zelf niet meer zou gebruiken. Liever iets van Vitamealo en wat meer vismeel er in.
Succes.
Luc de Baets:"A little knowledge is a useless and often even a dangerous thing."
- kornelis schipper
- Berichten: 351
- Lid geworden op: 31-03-2010 14:32
- Locatie: putten
Eus Molewijk schreef:Dat gaat een erg gesloten boilie worden. Ik zou de polentabloem of wouwbloem vervangen voor maismeel.
Ook vind een Caseïne 30 Mesh een jaren 80 product dat ik zelf niet meer zou gebruiken. Liever iets van Vitamealo en wat meer vismeel er in.
Succes.
Eus ,old-skool bollen is weer helemaal IN ,aan het worden.
Greets den oldskool vissert kees.
Vissen is ontspanning en geen gezeur met elkaar.
- Peter van Loo
- Berichten: 1785
- Lid geworden op: 09-08-2011 00:41
- Locatie: Schiedam
Vergelijk het een beetje met de mode branche, blokschoenen en retrobrillen .
Groet, Peter
Groet, Peter
-
- Berichten: 1180
- Lid geworden op: 10-09-2008 15:27
- Contacteer:
Eus,
Doe anders dan de rest.. Ik gebruik het nog maar al te graag, maar dan liever de 90, icm vitamealo, lactalbumine enz... Hmmmmm
Doe anders dan de rest.. Ik gebruik het nog maar al te graag, maar dan liever de 90, icm vitamealo, lactalbumine enz... Hmmmmm
- Eus Molewijk
- Berichten: 2418
- Lid geworden op: 13-01-2002 01:00
- Contacteer:
Zo anders is dat niet hoor, er zijn er best nog die dat gebruiken maar dan puur om het eiwit percentage omhoog te krijgen. En niet bepaald voor de smaak, heb je die zooi weleens geproefd?
Daarom gebruik ik liever iets wat een goede smaak en/of structuur aan mijn balletje geeft.
Ieder zijn ding natuurlijk.
Daarom gebruik ik liever iets wat een goede smaak en/of structuur aan mijn balletje geeft.
Ieder zijn ding natuurlijk.
Luc de Baets:"A little knowledge is a useless and often even a dangerous thing."