![:lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
CN
Jan Willem Hilverts schreef:Wat een ophef allemaal.
Misschien moeten we toch maar stoppen met boilies dan en over op mosselen ofzo..
mitsz van der kamp schreef:Ze zwemmen er al 20 jaar zonder problemen toch? Een karper kan met een beetje mazzel de 80 jaar halen. We wachten af.
Hier een onderzoekje van een Engelsman, dat wel degelijk als wetenschappelijk bewijs aangedragen kan worden...
http://www.newtonangling.com/documents/ ... arp2-1.htm
Ik sta niet zomaar een beetje in de ruimte te lullen hoor!
Ik sta niet in de ruimte te lullen hoor.
Cor Hendriks schreef:Leef je nu echt in de wereld dat je iedere reactie als aanval ziet? Zoals eerder omschreven, als je gelijk hebt dan alle credits. Het punt is al volgt:
Jij hebt een stelling. je gooit die stelling het internet op, wetende dat je hiervoor geen bewijzen hebt op 1 meneer na.
Jouw betrokkenheid in het heden en verleden met deze materie maakt het dubbel.
En als laatste, normaal gesproken geeft men antwoord op een vraag en stelt dan evet. zelf 1. Als dit jou niet past dan is dat jouw probleem, niet die van mij.
Klaarblijkelijk, zoek het eens op.... lijkt verdacht veel op een aanname, laat dat dit hele topic nu eens vullen. Van jouw kant dan he.
Nogmaals Mitsz, ik hoop dat je mensen kunt vinden die dit uit kunnen zoeken. Maar maak dan duidelijk verschil in de verschillende conserveringsmiddelen.
Je berokkend nu geheel onterecht veel schade. Er is een spreekwoord, je bent niet eerder schuldig totdat het tegendeel bewezen is.
Kom jij met bewijzen dan gaan we samen wijzen. Ik weet zeker dat er dan een paar goede readymades overblijven.
Jij hebt een stelling. je gooit die stelling het internet op
Zijn onze freezers, nadat ze 4 maanden of langer ingevroren zijn nog wel kwalitatief genoeg voor onze beschubde vriend? Niet elke bolleboer draait altijd vers en heeft vaak een voorraad liggen. Wie weet hoe lang boilie A al in de vriezer ligt.. Of bij de visser zelf een tijd er in ligt.