Martijn,
je bent jezelf een beetje aan het verdunnen... Hoef ik het niet te doen.
Ik wil nu voor de zoveelste keer benadrukken dat ik die bewijzen ook wil en -wederom- ik dat niet ga en kan doen, daar ik geen bioloog ben. Simpel. Je schijnt een ietwat verminderd communicatief vermogen te hebben als je gemotiveerd bent.
Ik heb echter wel een paar bewijzen, maar daarover straks nog wat.
Krill, mijn waarde vriend, is een garnaalachtige en daar zijn ook zoetwaterversies van. Dat komt natuurlijk al een heel stuk dichter in de buurt van de behoefte van de vissen, dan die mais van jou (als ik ook een keer mensen woorden in de mond mag leggen).
Natuurlijk is een boilie altijd calorierijker dan natuurlijk voedsel, want daar zit altijd zo´n 75% water in. Dat lossen wij weer op met die koolhydraten, want we kunnen zo´n aasje -met 75% water- niet maken. tenminste, ik ben er dicht bij, maar het is duur proces.
Je wilt voorbeelden uit de praktijk. Daar heb ik het net al over gehad. Ik wil ook bewijzen dat het zo is, maar ik maar 1 bewijs voor je.
Namelijk dat jij -gebleken in dit topic-
wel bereid bent om het risico te nemen de vissen zwakker te maken door slecht voedsel voor te schuiven en ik niet.
Zo ver ben ik inmiddels wel met de bewijzen.
Ik wens je goede vangsten toe.
mvg Mitsz