kan ik chilly vlokken gewoon bij de hennep in weken en koken??
en kan ik op een manier hennep bewaren op een andere manier dan invriezen?
(diepvries raakt behoorlijk vol)
goad goan,
hennep chilly???
-
- Berichten: 348
- Lid geworden op: 20-09-2009 15:33
- Locatie: thuis
jep dat kun je zeker weken en koken,
heb wel eens iets gehoord met suiker of zout of iets dergelijks, maar dat weet ik niet zeker
heb wel eens iets gehoord met suiker of zout of iets dergelijks, maar dat weet ik niet zeker
-
- Berichten: 4864
- Lid geworden op: 28-02-2002 01:00
- Locatie: leeuwarden
Kan prima ik gooide gewoon de chili pepers in de blender en voegde dat peoder toe. Na een minuut of 20 leek het of iemand pepper spray in mijn huis had gespoten pfff snel alle ramen en deuren
- Rick van Sinderen
- Berichten: 713
- Lid geworden op: 17-07-2010 20:23
Alles wat je aan hennep toevoegt voor het kiemen (en zeker zout) zal het kiemen belemmeren, pas als alles in kokend water is gekiemd specerijen toevoegen, en eigenlijk nooit zout.
Groeten Rick
Groeten Rick
Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not fish they are after.
-
- Berichten: 4864
- Lid geworden op: 28-02-2002 01:00
- Locatie: leeuwarden
Chili heeft geen invloed op het kiemen, heb er althans nooit problem
en mee.
en mee.
-
- Berichten: 32
- Lid geworden op: 08-05-2007 14:14
- Locatie: leusden
ik gooi het er meestal in als de pan 10 min op het vuur staat.
Tip voor tijdens het bereiden of het voeren; DON'T scratch your balls!
Tip voor tijdens het bereiden of het voeren; DON'T scratch your balls!
-
- Berichten: 37
- Lid geworden op: 09-05-2010 12:20
weet je wat je eens moet proberen.. hennep met pili-pili at is zo tussen chili en robin red in
-
- Berichten: 82
- Lid geworden op: 30-09-2009 11:26
dante: is dat een kruiden of zo??
en waar kan ik da kopen??
en waar kan ik da kopen??
- Andre Jacobs
- Berichten: 1974
- Lid geworden op: 29-09-2003 02:00
- Locatie: Finsterwolde
Waarom geen zout Rick?
Rick van Sinderen schreef:Alles wat je aan hennep toevoegt voor het kiemen (en zeker zout) zal het kiemen belemmeren, pas als alles in kokend water is gekiemd specerijen toevoegen, en eigenlijk nooit zout.
Groeten Rick