Jan Willem Hilverts schreef:Zelf heb ik et niet meer op vismeel en dergelijke. Vis er nog zelden mee. Zit tegenwoordig meer in de kruidenhoek, zoete hoek en binnenkort als me kleine geboren is en ik weer tijd heb ga ik weer erug naar de oude vertrouwde isolaten caseinaten lactalbumibe en plantaardige eiwitten. Daar hoor en zie je nieman meer mee

Jan willem,
Ben zeer benieuwd waarom.
Is het puur omdat er bijna niemand meer mee vist en het daardoor anders is (dressuur doorbrekend), gaat het je om de voedingswaarde, of om toch nog iets anders?
Waardoor kan een vis o.a. getriggerd worden?
Dat weet jij natuurlijk heel goed.
Zijn melk- en plantaardige eiwitten dan zoveel anders dan dierlijke eiwitten? en dan bedoel ik natuurlijk de wateroplosbare.
Een (zeer) goed aas samenstellen is niet zo moeilijk, kun je gewoon op de p.c. doen en daar heb je zelfs geen fieldtesters voor nodig.
Persoonlijk ben ik van mening, dat attractie (= smaak) veel belangrijker is dan voedingswaarde.
Daarom draai ik ook zelf, zo,n bol kost natuurlijk een paar centen, maar daar staat tegenover dat ie zeer zuinig in gebruik kan zijn.
Waarom?
Dat is natuurlijk een kwestie van logica!
Bottomline, bezint eer ge begint.
Ik ben er al mee begonnen en zie het wel zitten.
H.