Jan willem,
Bedankt voor je reactie. Maar dat conserveringsmiddel is mij alleen aangeraden door iemand die ik ken, omdat je het normaal moet invriezen als het zelf maakt. Maar ik heb daar geen ruimte voor en ik ga niet instant vissen ik ga binnenkort tijdje weg en wil deze substantie dus uit proberen
![;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
en vandaar dat ik dus vraag hoeveel er in zou moeten gaan per kilo.. en daarbij zijn de stukken niet zo heel groot hoor ga geen halve noten erin doen
![;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
en de hennep is ook door de blender gegaan en is nu poeder dus daar heb ik geen last van dat ik daar stukjes van heb.
maar als ik op zoek gaat naar een goede mix dan zie ik overal wel maismeel en griesmeel dat dat wel goed bind...
dus wat moet er dan volgens jou in om te binden?
en ik heb de mix aangepast:
Tijgernoten (gebroken): 150 gr
Bambix: 250 gr
Aardappelzetmeel: 250 gr
Maismeel zoet BC: 250gr
Trouvit (gemalen): 50 gr
Hennep (gemalen): 50 gr
Carpix: 75 gr
Eipoeder: 100 gr
Zout: 15 gr
Tarwegluten: 10 gr
Melasse puur vloeibaar : 20 ml
Tigernut flavour: 15 ml
Strawberry sweetner : 20 ml
Baitcolour red : 1/2 theelepeltje
Is het nog raadzaam om 8 eieren erbij te doen bij deze mix of minder ivm het eipoeder wat erin zit, of helemaal geen eieren en gewoon beetje water gebruiken??
en wat ik ook gehoord heb is dat je de eieren weg kan laten en met gelatine bewerken... iemand dit ooit gedaan??