Ik heb voor de eerste keer zelf mais bereid. 48 uur laten weken en half uur gekookt, nou vond ik de mais persoonlijk nog iets te hard. dus heb een nieuwe lading ook 48 uur laten weken en 1 uur gekookt.Nou vond ik t nog vrij hard. nou moet ik eerlijk zeggen dat ik niet precies weet hoe hard de mais dan moet zijn.(natuurlijk niet zo zacht als in blik) kan iemand mij hiermee helpen.
Mvg Wesley
Mais
- Tjeerd Nijhof
- Berichten: 114
- Lid geworden op: 18-02-2010 17:46
- Locatie: Achterhoek
waarom koop je niet gewoon mais uit blik?
wat wil je ermee? aan de hair?
wat wil je ermee? aan de hair?
Wie het kleine niet eert is het grote niet weerd!
- Tim Belshof
- Berichten: 635
- Lid geworden op: 15-10-2006 17:45
- Locatie: twente
- Contacteer:
Tjeerd Nijhof schreef:waarom koop je niet gewoon mais uit blik?
wat wil je ermee? aan de hair?
omdat je harde mais gewoon kunt koken en dus stukken goedkoper is dan blikmais?
ik weet niet wat jij onder koken verstaat maar mijn mais word echt wel zacht na een 30 tot 40 min koken
- Fabian stukker
- Berichten: 752
- Lid geworden op: 14-08-2006 23:00
- Locatie: Twente
Mais, lekker 24u laten weken en dan 30min ofzo koken
Hoe denk je dat die uit blik zo zacht word?
Gegroet
Hoe denk je dat die uit blik zo zacht word?
Gegroet
Karper vissen is simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel karpervissen
- jordyopthof
- Berichten: 1606
- Lid geworden op: 05-01-2002 01:00
- Locatie: Zuid-Holland
Belangrijk is dat de kern verzadigd is van water. Dat het witte in de maiskorrel niet droog is als je hem doorbijt.
Persoonlijk vang ik het beste op mais die kapot gekookt is. Deze kleverige brei heeft een grote positieve aantrekkingskracht en ziet er toch weer net ff iets anders uit kwa structuur dan normale mail.
Persoonlijk vang ik het beste op mais die kapot gekookt is. Deze kleverige brei heeft een grote positieve aantrekkingskracht en ziet er toch weer net ff iets anders uit kwa structuur dan normale mail.
Geniet van alle vissen, klein en groot. Maar, zodra de het genieten van klein verdwijnt is het wellicht tijd om te stoppen...
- Marco Mensing
- Berichten: 5504
- Lid geworden op: 18-09-2002 02:00
Hier gaan we verder ;
viewtopic.php?f=35&t=54936
viewtopic.php?f=35&t=54936
CarpeR Diem