Solar?
-
- Berichten: 3083
- Lid geworden op: 03-04-2003 02:00
- Locatie: Barendrecht - Carnisselande
In feite maakt het geen tiev*s uit waar je mee vist natuurlijk, vangt toch geen ruk.
Als je er maar vertrouwen in hebt.
- Rik koster
- Berichten: 5111
- Lid geworden op: 26-09-2009 12:49
- Locatie: zuid holland
- Contacteer:
nooit gehoord van rukwinden lex ?
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
805 watervogel opfokkorrel (2mm)
verpakking 20kg
Analyse Toegevoegd per kg Samenstelling
Ruw eiwit 19,0 %
Ruw vet 4,2 %
Ruwe celstof 5,4 %
Ruwe as 7,8 %
Calcium 1,30 %
Fosfor 0,66 %
Kalium 0,98 %
Natrium 0,18 %
Methionine 0,32 %
Omzetbare energie 11,4 MJ
Vitamine A 15.000 IE
Vitamine D3 3.000 IE
Vitamine E 92 mg
koper 15 mg
Maïs
Sojaschroot*
Gerst
Maisgluten
Luzerne
Grit
Gist
Aardappeleiwit
Sojaolie*
Lecithine*
Geen Solar, maar toch.
verpakking 20kg
Analyse Toegevoegd per kg Samenstelling
Ruw eiwit 19,0 %
Ruw vet 4,2 %
Ruwe celstof 5,4 %
Ruwe as 7,8 %
Calcium 1,30 %
Fosfor 0,66 %
Kalium 0,98 %
Natrium 0,18 %
Methionine 0,32 %
Omzetbare energie 11,4 MJ
Vitamine A 15.000 IE
Vitamine D3 3.000 IE
Vitamine E 92 mg
koper 15 mg
Maïs
Sojaschroot*
Gerst
Maisgluten
Luzerne
Grit
Gist
Aardappeleiwit
Sojaolie*
Lecithine*
Geen Solar, maar toch.
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
- jasper van gelderen
- Berichten: 625
- Lid geworden op: 25-09-2009 17:04
- Locatie: wamel
hoe bedoel je 18€ per kilo
ik betaalde 20 euro voor 1 kilo boilies en 1 flinke fles solar flavour (beide club mix)
en het ruikt geweldig maar heb niet veel aan 1 kilo (kan dan teweinig voeren )
ik betaalde 20 euro voor 1 kilo boilies en 1 flinke fles solar flavour (beide club mix)
en het ruikt geweldig maar heb niet veel aan 1 kilo (kan dan teweinig voeren )
groeten, jasper
"There Are No Shortcuts To A Place Worth Being"
"There Are No Shortcuts To A Place Worth Being"
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Wie probeert onderstaande uit te leggen aan deze onwetende .....?
De Solar mixmaster flavours zijn zeer bekend binnen de karpervisserij. Deze mixmaster flavours zijn op alcoholbasis gemaakt, met een hoger kookpunt dan water zodat de aroma's niet verdampen tijdens het koken, bovendien lekken ze zeer goed uit tijdens het vissen, ook met een lage watertemperatuur.
Kookpunt ethanol 78,37 °C.
De bollen zijn nog niet gaar en de alcohol is d'r al uitgedampt, wat valt er dan nog uit te lekken bij lage watertemperaturen??????
De Solar mixmaster flavours zijn zeer bekend binnen de karpervisserij. Deze mixmaster flavours zijn op alcoholbasis gemaakt, met een hoger kookpunt dan water zodat de aroma's niet verdampen tijdens het koken, bovendien lekken ze zeer goed uit tijdens het vissen, ook met een lage watertemperatuur.
Kookpunt ethanol 78,37 °C.
De bollen zijn nog niet gaar en de alcohol is d'r al uitgedampt, wat valt er dan nog uit te lekken bij lage watertemperaturen??????
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
Solar had een geweldige pop-up mix. Day-Glow. Helemaal de top, en dus hebben ze nu wat anders.....Gelukkig nog wat zakken voor bijna niks bij het ter ziele gegane Fish-Tales weg kunnen halen.
Verder heb ik ook nog Bottom Baits (met gratis pot-shot, zalig.....). Voeren ze ook al een paar jaar niet meer, maar ook hier weer wat potten (ook weer voor bijna niks) weggesleept uit Schiedam. Vangt als een raket, zeker in de winter.
Kwa flavour ben ik zeer te spreken over Winter Secret, wat nu weer The Secret schijnt te heten. En dat temperatuur verhaal, dat zal allemaal wel. In mijn vismix, die ik stoom, ruikt het naar oude vuilniszak. En het vangt. Dus wat wil je nog meer?
Kortom, ik ben eigenlijk best wel fan van Solar.
En willen we allemaal niet een 93 Lbs spiegel.........
(Waarschijnlijk gevangen op lunchworst van de Lidl)
Verder heb ik ook nog Bottom Baits (met gratis pot-shot, zalig.....). Voeren ze ook al een paar jaar niet meer, maar ook hier weer wat potten (ook weer voor bijna niks) weggesleept uit Schiedam. Vangt als een raket, zeker in de winter.
Kwa flavour ben ik zeer te spreken over Winter Secret, wat nu weer The Secret schijnt te heten. En dat temperatuur verhaal, dat zal allemaal wel. In mijn vismix, die ik stoom, ruikt het naar oude vuilniszak. En het vangt. Dus wat wil je nog meer?
Kortom, ik ben eigenlijk best wel fan van Solar.
En willen we allemaal niet een 93 Lbs spiegel.........
(Waarschijnlijk gevangen op lunchworst van de Lidl)
Ook voor TV-snacks en Kant en Klare mee neem bami.
- Rik koster
- Berichten: 5111
- Lid geworden op: 26-09-2009 12:49
- Locatie: zuid holland
- Contacteer:
in theorie zou je het kunnen doen onder de 70 graden blijven,was het niet zo dat ei stolt bij een temperatuur van 60 ceclius of hoger ?
correct me if im wrong
correct me if im wrong
Zal allemaal wel hoor met die graden.
Als ik "Ze Zecret" gebruik zal de boel tijdens het bereiden echt wel naar de 100 graden lopen. En ruik na afkoelen nog duidelijk de flavour.
En dat is voor mij genoeg.
Als ik "Ze Zecret" gebruik zal de boel tijdens het bereiden echt wel naar de 100 graden lopen. En ruik na afkoelen nog duidelijk de flavour.
En dat is voor mij genoeg.
Ook voor TV-snacks en Kant en Klare mee neem bami.