Ik ben beetje aan het klooien met trassie, en er is zat te vinden op t board maar heeft iemand de trassi trafassie (pasta zie afbeelding) wel eens als dip gebruikt, of is dat te beetje te heftig qua zout en smaak.
Kijk eens naar die madam janet saus die is knal geel en zeer pittig de hele trassi traffasi afdeling kan je gebruiken zowel in de boilies als dips. Zeer kruidig en goed spul. Beetje zout schrikt de vissen niet af.
Brasem er gek op?? Heb vier jaar met trassie bollen gevist,en in die 4 jaar heb ik denk totaal 5 brasems gepakt op die bol en 12 winde's (50 gram per kg fijngehakt uit een blok)
Gewoon een blok kopen in zo'n indo winkel en 50 gram door je kgmix verwerken.
.
Damp,zonnetje vogeltjes en de rust,dat is wat een mens belust
Bas het is vele malen sterker dan bv brok vorm en brem zout, ik heb het geprobeerd maar ik had alleen maar hele scholen brasem op de stek, ik viste met 30 mm bollen!!! en ik ving de hele dag door platte, wellicht verdunt in je mix, maar totaal niet als dip ofzo. CN
Heb alle vormen reeds gebruikt, gebruik meestal de grote brokken die je moet raspen en oplossen in lauw water, alleen de ervaring met deze variant is me nog! niet bekend.
Ik heb er mee gevist en goed mee gevangen of dat aan de trafassi ligt is de vraag (ik denk zelf niet dat 1 product je boilie maakt of breekt) ik had zelf geen last van brasems verschilt ook per water. Als dip heb ik het nooit gebruikt want daar geloof ik zelf niet in. Zo beter
Ervaring is kennis hebben van de gebruikelijke gang van zaken, verkregen door observatie en betrokkenheid bij bepaalde processen of toestanden
Mijn ervaring was dus positief
Maar misschien dat als een aas goeroe het zegt je er wat meer aan hebt