ik heb al een tijdje gezocht maar ik kon geen antwoord vinden .
wat doet ei poeder met het totaal gewicht van je boilies tegenover een gewoon ei ?
bijvoorbeeld je heb 1 kilo mix je voegt hier 10 eitjes aan toe rolt je boilies, kookt ze, laat ze drogen dan hou je zo`n 1,5 kilo boilies over .
hoe zit dat met ei poeder kom je dan aan het zelfde gewicht of word het totaal gewicht minder ??
mvg. john
ei poeder ipv. ei
- Kenny Willems
- Berichten: 3415
- Lid geworden op: 20-05-2006 15:46
- Locatie: Duiven
- Contacteer:
Als ik Heeleipoeder zou pakken, dan is dit niks anders dan gesproeidroogt ei dus een ei waar alle vocht of bijna alle vocht (geloof 95%) uitgehaald is.
Dus om deze eipoeder weer "aktief" te krijgen is er vocht nodig.
Vocht zit in al je vloeistoffen (bijvoorbeeld flavours en Aminol) en natuurlijk het water wat je toevoegt.
Dus als je totaal gewicht aan boillie word iets minder maar uiteindelijk scheelt het weinig.
Dus om deze eipoeder weer "aktief" te krijgen is er vocht nodig.
Vocht zit in al je vloeistoffen (bijvoorbeeld flavours en Aminol) en natuurlijk het water wat je toevoegt.
Dus als je totaal gewicht aan boillie word iets minder maar uiteindelijk scheelt het weinig.
Jealousy is a motherfucker... A weak Jealous motherfucker... If you are jealous, you're just a weak motherfucker!!