![:lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
René,
Wat gebruik jij voor jou koi?
Chris,
toch een verplichte gesloten tijd invoeren medio december tot 1 maart oid?
MVG
Klaas
Chris Gabriele schreef:Klaas
Het is echt beter om in die periode (winter, voor en net na paai) niet te vissen, dus ik zou voorzichtig zijn met je keus. Ook oudere vissen kunnen kwetsbaar zijn door vangen (stres) in de zomer.
ps. Boterzuur is oplosbaar in alcohol, verder niks wijsneus.
GHB maak je niet zo, maar door gamma butyrolacton met NaOH en KOH te laten reageren bij een gegeven pH.
K. van den Herik schreef:ok kees duidelijk, had dan desnoods in pb wat gevraagd.
Even zomaar tussen door, maar een mens is geen karper, maar voor een mens geldt een ADI van 25 miligram de kilo lichaamsgewicht. Stel een karper van 10 kilo eet 500 gram bollen met 10% mpg, lijkt me toch al gauw 100 tot 200 keer
K. van den Herik schreef:Robert,
Ik ben gewoon consument, die een beetje bezorgt is en wil weten of het geen kwaad kan dat er bepaalde producten in karperaas gebruikt worden.
zomaar wat vragen die ik heb:
- is het waar dat glycolen een energie onbalans veroorzaken? Wat zijn dan de gevolgen?
- welke conserveermiddelen zijn veilig?
- Zijn zalmen te vergelijken met karpers?