Men neme een kilo ttx, die doen we in een emmer.
Dan even water koken en erbij gieten.
Let op dat je de ttx niet verzuipt!
![:cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Na een tijdje word het al een soort brij, giet er weer wat warm water bij,maar zorg dat het net niet te dun word allemaal.
Daarna of tijdens, gooi je er aroma's bij naar keuze, en dan het geheel een nachtje laten staan. Daarna, hup! door je mix.
Persoonlijk vind ik de aroma's van de firma topsecret een topper hiervoor, bedoel wel de plastic flessen die over het algemeen gebruikt worden door witvissers.
Hou er ook rekening mee dat de volume van de ttx behoorlijk toeneemt door het weken, dus neem een ruime emmer.
Ttx word in verschillende maten van grofheid aangeboden.
Gebruik zelf alleen de grote dikke plakken.
Met babycorn pellets word dit ook gedaan,maar vind de ttx beter te verwerken en ook kwa geur
![:D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Mischien niet nieuw dit,maar zeker een aanrader.
Mvg.ronald