Super dat er meteen met je eerste bol vis is gevangen, dat maakt het boilies maken alleen maar leuker
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Kijk met de tijd eens of je je boilie ook op een boilieplank kan rollen met de mix zoals die nu is.
Maismeel en rijst zullen niet veel toevoege. Iedereen gebruikt het al, zoek is naar alternatieven. De cacao zorgt namelijk ook al voor de hardheid en met de tarwe kan je hem zo goed als gerold krijgen. Wel zou ik het water eruit laten en extra eieren toevoegen en hier een beetje olie of alleen stroop voor gebruiken.
Ik zou nog wel 25 gram druivesuiker er aan toevoegen. Ik weet niet welke cacao je gebruikt, maar kijk is of je die van Blooker kan krijgen. Vaak bij super de boer te vinden. Heb daar zelf de beste ervaringen mee gehad.
Mocht je niet helemaal tevreden zijn over je hardheid, dan kan je er nog een 100 gram griesmeel aan toevoegen. Lijkt erg veel op een oude mix van me en die heeft me nooit in de steek gelaten.
Veel succes met het rollen